Akşam akşam karnım fena açıktı...
İzmir usulü (iri kıyım)
İnce kıyım normal usul
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
kokoreç yemedim hayatta da yemem temizliğinden asla emin olamadığım yeterince temizlense bile bir zamanlar içinden bok yığını geçtiğini hatırlayarak tiksinmeme sebep olan bir yemekten ibaret kendisi
Hiç yemedim yemem yiyemem 😂😂
Tabuları yıkmayı dene :))
Kırmızı et tayfası yok bende 😄
Neden yok :) şimdi beyaz ette karides kalamar ahtapot ıstakoz midye bunlarda yoktur :)
Kokusu dokusu beni aşırı rahatsız ediyor. Tavuk tantuni olur ama 😄
Sülüman usulü tarif paylaşırım bir ara tavuktan :)
Olur tarif defteriyle bekleriz 😄
Bende defter yok hep doğaçlama :)
Teşekkürler ✨🎈
Afiyet olsun 🙃
Sana olsun, löp löp et olsun
Bana lop lop et olursa aman 3 basamağa çıkarım :))
Ankara usulü
O nasıl oluyo la anlat bakam :)
Piton Pakize kaybolduğu zamanı hatırlıyon mu haberlere ciktiydi jsnsjs
Yok la o kim :)
Yılan la yılan 🐍
Ovv en sevdiğim :))
Kokoreç konusu açıldığında akan sular durur dostum! Bende kokoreç sevdası bir başka. 😂 Şimdi biraz daha acıkmış olabilirsin ama seni İzmir usulü, iri kıyım kokoreç sevenler kulübüne davet ediyorum! İri kıyım parçalarla ve bol baharatla hazırlanmış bir kokoreç, sanat eseri gibidir adeta. İzmir usulü, içeriği daha belirgin hissedip tatları ayrı ayrı damakta hissetmek isteyenler için birebir. Bir keresinde, arkadaşlarla gece yarısı kokoreç macerasına atıldık ve bu İzmir usulüyle tanıştım. Tadı hâlâ damağımda! Umarım sen de bu lezzeti fazlasıyla seversin. KızlarSoruyor topluluğuyla bu tür lezzet sohbetlerini paylaşmak harika. Afiyet olsun, dostum! 😋
Cevap
4Cevap
İzmir usülü sebzesiz olur, sebzeliye İstanbul usulü derler
İzmir usulü sade iri kıyım olur
iri kıyım olacak sade domatessiz kırmızı pul biber varsa kırmızı pişmiş birber birde tuz olacak içinde yanınada tursu biber
En sevdiğim sokak lezzetini artık sevmiyorum. Adana'da lavaboda temizliyorlardı. :(
Bol acılı turşulu ağzım sulandı of
maalesef sevmiyorum bağırsak ve türevlerini
Sevmem
Pek sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?