Herkesin lezzet anlayışı farklı bugün konu cacık küp doğranmış mı seversin rendelenmiş mi

Herkesin lezzet anlayışı farklı bugün konu cacık küp doğranmış mı seversin rendelenmiş mi
rendelenmiş hiçççç sevmem ağzımda lapa gibi. kütür kütür yiyerek içilir ikinci gorseldeki gibi naneli olsun tabi. bizim evde hep doğranarak yapılır ondan alışkanlık belki ama rendelenmiş kötü duruyor
Cacık sevilmezmi ben rende sevmiyorum minik minik kup şeklinde seviyorum ve fazla sulu olmayacak bazıları çorba yapıyor sanki. Rende cacikta da vitamin denen bisey kalmıyor. Sulanıyor salatalık virc virc 🤣
Hafif tuzlu ve sarımsaklı seviyorum fazla açı tadı gelmemeli ne çok sulu ne çok koyu olmalı kıvamı önemli ve salatalık minik kare ieklinde doğranmış tercihim lokanta usulü.
Cevap
11Cevap
sade severim ben
Benim için bajen değişiyoy ama ben sarımsaklı, bol naneli birazcık sulu seviyoyum bajen taneli bajende rendelenmiş seviyoyum
rende olacak
üzerine nane, içine dereotu mutlaka
koyu olmayacak
yaz ise içine buz atılacak
ve z. yağı gezdirilecek
özensiz insanlar soldaki gibi yapar cacığı ben gibi özenli naif kişiler sağdaki gibi yapar süsler naneler ile 😁
Rendelenmiş severim ama sarımsaktan nefret ederim 😊
Kup kup dogranmis tabiki ama resimdeki hic hos görunmuyo daha minik dogranmali ve naneli olacak
Rendeli daha güzel bence daha lezzetli ♡
Bayılırım ya çok lezzetli tâbi ki naneli ve rendeli
Kuru fasulye min yaninda
Rendelenmiş ve pirinç pilavın yanına severim.
Rendelenmiş üstünde de dere otlu😋
Rendeli daha lezzetli
rendelenmiş daha çok severim
hepsi güzel bir de naneli
sarmısak şart
Hiç sevmem
Sağdaki gibi
Sağdaki gibi
Rendelenmiş
rendelenmiş severim
Dogranmis
İnce ince doğranmış