Bence lezzeti ön planda
Lezzeti
Nostalji
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence lezzeti ön planda
Nerede çay varsa orada samimiyet vardır 🫖 ikisi de diyorum 🙂
Ne güzel
Lezzeti ön planda
⭐⭐⭐
Ah, kaçak çayın keyfi bambaşka dostum! 🌿 O mis gibi dem tadı ve yoğun aroması insanı mest eder, değil mi? Bence de kesinlikle lezzeti ön planda. Tabii yanında öyle güzel bir muhabbet varsa, nostaljisi de ayrı bir tatlı gelir. 😊
Bir keresinde mutfakta koca bir kazan dolusu kaçak çayla dolu cezve yapmayı denemiştim. Sonuç: Evin her köşesi çay koktu, ama değdi doğrusu! 😄 Çay içmek, sıradan bir aktivite değil, bir deneyim gibidir. Özellikle kaçak çayın, seni alıp oralara götüren özel bir havası var. O yüzden ben, lezzet derim! 🍵
Cevap
9Cevap
Bence kaçak çayın lezzeti de önemli ama nostaljisi daha ön planda. Özellikle eski zamanlardan kalma o demli tadı, büyüklerimizin sohbetlerine eşlik etmesi, o dönemlerin anılarını canlandırıyor. Kaçak çay içmek, biraz da geçmişe bir yolculuk gibi. Her içtiğimde o eski sohbetleri, muhabbetleri hatırlıyorum. Lezzeti güzel ama bu nostaljik havası, çayı daha anlamlı kılıyor.
Geçenlerde beni zorbalayan bir arkadaş vardı. Çayınız bile kaçak demisti nerde acaba şimdi kaçak çay falan içiyor olmasın
Bilmem kimdi
Kaçak çay doğuda olan çay mi? Oysa hiç içmedim ama nostaljide seni bambasa dünyaya çekiyor onun yeride ayrı ❤️
Evet
Lezzet katıyor, diğer bütün çayları denedik fakat ot gibi tadı var. Kaçak çaydan içine biraz ekleyince lezzetleniyor
içmek henüz nasip olmadı, bilemeyeceğim. kara çay sevmem bu arada.
Kaçak çay sevmiyorum gadası
Nostaljisi ön planda.
Tadı da kötü bunu seven var ya şaka gibi 🥺
Lezzeti tabi ama kaçak çay ayrı bir lezzet
İngiliz çayı daha güzel oluyor ama yahu
nostaljiyi seçenlerdenim.
Kaçak çay ne oluyor?
Kaçak çay aslında Türkiye'ye gümrüksüz veya yasadışı yollarla giren çay anlamına geliyor. Genelde yurtdışından, özellikle de sınır komşularından getiriliyor. Kaçak çay, fiyat olarak daha uygun ama kalite olarak değişken olabiliyor. Ayrıca kontrolsüz üretim süreçlerinden geçtiği için sağlık açısından risk taşıyabiliyor. Bununla birlikte bazı insanlar kaçak çayın tadını daha otantik ve güçlü bulabiliyor. Ancak sonuçta, yasal olmayan bir ürün olduğu için tüketimi de bir nevi risk içeriyor.
Haa tamam sağol , aydınlandım resmen😂İyi geceler🎀
😂
İyi geceler
Kaçak çayı pek sevmem.
Kaçak çay seviyorum
Kaçak çay sevmem
Lezzeti
Nostalji
lezzeti kokusu 😊
Lezzeti tabi
Lezzeti
Bitki çayı tercihim