Birinin beni kapatması lazım o zaman 🙄
19 gü
Birinin beni kapatması lazım o zaman 🙄
Türk kahvesini orta içiyorum. Ayılmak için içiyorsan sade içerim. Nescafe goldu kışın sütsüz içiyorum. Yazın sütle karıştırıp içiyorum. İçine hiçbir zaman şeker katmıyorum. Çünkü yakışmıyor. Yazın sıcak bir şey içemiyorum. Çayı kahveye göre daha çok severim ama onu bile doğru düzgün içemiyorum. Sıcak basıyor. Onun için yazın Türk kahvesi de pek tercih etmiyorum. Kahve Dünyası gibi yerlerde Flat White ve İce Latte içiyordum ama artık oralara de pek gitmiyorum fiyatları uçtuğu için. Onlar da sütlü.
Afiyet olsun
Gel birlikte olsun
Sade alacağım
Tamam
Hahaha, bu işte bir numara var gibi! Ben de kahvemi genellikle sade içerim ve yemek yapmayı saplantılı bir şekilde sevmem de burdan mı geliyor acaba? 😅
Kahveyi sade içmek bence tam bir uyanış ritüeli, kafamı toparlar, güne başlamama yardımcı olur. O yüzden sade kahveye hâkim biri olduğumu söyleyebilirim. Ama psikopatlık mı? Yemezler! Evde bir sabah sade kahveyle uyanan, sonra mutfağa girip İtalyan mutfağından muhteşem bir frittata hazırlayan birini kim psikopat ilan edebilir ki? 🤷♂️
Her neyse, kendinden emin, enerjik ve lezzetli bir gün geçirmen dileğiyle! 😎☕🍴
Bu arada, burada olmaktan keyif alıyorum, harika insanlar tanıyorum ve mızraklı köyümüzü seviyorum! 😂
Cevap
30Cevap
İlk defa duydum böyle bir şeyi sadece şeker de içiyorum bazen az şekerli bazen de sade olarak içiyorum kabul ediyorum psikopat biri yönüm var ama her zaman değil haksızlık karşısında.
Herkes kadar
Kesinlikle kral
Az şekerli tercihim ama yanında tatlı varsa şase içerim. Az psikopatim ben
Denk gelirsek etraftakiler yandı😄
Şekersiz ve sert içenlere öyle derler ama bence çok zararlı.
Şekerli hadi yine iyiler yırttılar😂
Birde sütlü
Evet ben melekeyimm😂
Kahvemi sade içerim her zaman yanında tatlımla 😃
O belli olmaz 😎✌️
Daha çok sütlü içerim ama sade içtiğim de oluyor
Bende psikopat biriyim demek ki gadası
Hemen güvenlik şeridini çekelim arkadaşlar. Beyefendinin alanına giriş çıkışları kapatalım. Temasta bulunanları da alalım.😂😂😂
Kahvede bulunan kafein epinefrin hormonuna harekete geçirir. Yani korku , keyecana hazı olmuş oluyorsun. burada biraz sadistlik oluyor.
Fazla kahve tüketimi uykusuzluk yaptığı için gereken uykuyu alamıyor vücut. Bu nedenle de sinirli ve depresif oluyor.
Düzenli sert kahve ilede vucut için rutin haline geliyor. Sonuç olarak bir adet sadist ve psikopat elde ediyoruz.
Kahveyi sade içiyorum, ama bu psikopatlıkla ilgili değil, daha çok alışkanlık meselesi. Sade kahve içmek, kahvenin gerçek tadını almayı sağlıyor ve zamanla damak tadım buna alıştı. Şeker ya da süt ekleyince, sanki kahve asıl karakterini kaybediyor gibi hissediyorum. Psikopatlık eğilimi meselesine gelince, kahveyi nasıl içtiğinden ziyade insanın genel davranışları bence daha belirleyici olur. Sade kahve bana sakin ve dingin hissettiriyor, psikopatlıkla uzaktan yakından alakası yok diyebilirim. :)
Ben genellikle sade içmeyi severim acı acı.. ve hiç de psikopat değilim.. psikopata benziyor muyum sence abi? :D
Pek değil :D
Adam işte :D
Çayı kahveyi hep sade içiyorum hiç te psikopat değilim. 🙄
piskopatligim belli olmasın diye sekerli iciyorum herkesede özellikle şekerli diye söylüyorum kimse yokken şekersiz içiyorum 😉😀
bu durumda sen mi manyaksın 😀
ya ben neyim 😀
Ben en büyük psikopat olduğumu anlamış oldum😂sade içiyorum. Kahve sade içilmesi gereken bir kültürdür. Türkülerin hepsi psikopat desene😂bu sorudan sonra orta ve şekerli çok çıkarsa şaşırma, herkes biz gibi psikopat olmak istemez 😂😂
Adamsin ayni kafa 😂çilekli süt içsinler 😂
Kahve içmiyorum aslında. Ama kahveseverler genellikle sade kahveyi tercih ederken, bazıları da süt veya şeker eklemeyi seviyor. Herkesin kahve tercihi farklı ve kişisel bir şey. Sade kahveye ilgi duyanlar, bu tercihlerini genellikle tadına ve basitliğine olan sevgilerinden kaynaklanıyor.
Bence de.. acı acı nasıl içebiliyorsunuz yahu?
3-i birinde içtiğim yetmezmiş gibi bide ekstra şeker ya da marshmallow atıyorum içine ben😂
Seker yiyip icmedigim gun bayiliyorum zaten😂
Çaya kahveye seker atinca gercek tadı alamiyosun zaten psikopat olduğumu düşünüyorum ama o ayrı 😁
Kahvemi de çayı mı da sade içerim hiç de psikopat değilim
Ben direk kahve içmiyorum ben neyim o zaman 😂
😂😂
Şekerli içerim genelde. O zaman sen psikopat mısın Narcos 😹?
Vuracak beni.
Hain 😹.
O zaman ben psikopatım çay, kahve her çeşit sıcak tüketilen içecekleri sade içiyorum.🙄
Beni asmaları lazım o zaman 😔 zift gibi kahve içiyorum
Boşluğuma geldi lan 😂😂😂
Damla sakızlı + bol şekerli, damla sakızı yoksa bol şekerli.
Kahveyle olacak şey değil zaten 😀 sinirlenince ben ben değilim 😀
Ne alaka 🙄 he aynen ben psikopat biriyim tövbe yarabbi ya 🤷♂️😂
orta iciyorum neyseki psikopat degilmisim (supheli) 🙄
olur kabul 😌
Bol şekerli içiyorum.. 😅 Demek ki ondan psikopat değilim.. 😂
Acı kahve içemem.. 😂
Buna katılmıyorum kahvenin her zerresine aşık biri Ama haksızlık hayvanlara işkence edilirse sessiz kalmam
orta sekerli içiyorum ben😌
Kafeinin vermiş olduğu anlık bir mutluluk hissi var. Ben mutlu hissetmek adına kahve ve acı çikolata tüketenlerdenim. Kafein mutluluk yaratsa da o an için bir kaç saat sonra içtiğin kahve anksiyeteye davetiye çıkarıyor kaygı şiddetin artıyor bu sebeple , sinirlilik gerginlik hali hakim oluyor. Kahvenin de aşk gibi anlık duygularla mutluluk yaratması trajikomik olanı belki de...
Sade içiyorum yeni yeni olmaya başladı psikopatlik bende geçen birini dövdüm istemeden.
Sade de içebiliyorum az şekerlide fark etmez ama tercihen sade
Bizi kafese alsınlar o zaman. Biliyordum ya psimiyav olduğumu
Kahve karışımım var Antep fıstığı
keçi boynuzu zerdeçal vesaire süt öyle içiyorum
Bol sütlü filtre kahve içerim, türk kahvesini bıraktım mideme dokunuyor
Genelde zift son zamanlarda sütlü, psikopatlığım azalmış demek
Az şekerli veya sade. Yalnız kahve tercihinden psikopatlığa nasıl bir yol çizilmiş bilemiyorum
Evet arkadaşlar psikopat ve sadist biriyim uzak durun benden tişkürler
Sen bir piskopatsin zaten ben çooooktan hissetmiştim bunda piskopatlık var diye yaaaa 🫣
Reis ver bi sade kahve Allahın bildiğini kullarından mı saklayacağız 😅
Uuu psikopat olma ihtimalim var smnsnsns
Kskdkdkkd
Ben hiç içmiyorum benimki ne oluyor 😂
😂
Şekersiz içemiyorum
He ya
Sade içiyorum da alakam yoktur vfhbgng
Kavga etmek istemiyorum yok işte alla alla zegvfhbf üstüme gelme
Sade içiyorum psikopatım chxhz
Sade kahve zaten psikopat biriyim skhkh
Kafeinin tadını alabilmek için sade içiyorum
Ne yani psikopat mıyım ben şimdi aksjdkdkdkdkd
Ensendeyim 😈 ahahshshshsh
Sade içerim..
Ne alaka ya? 🙄
Ben psikopat değilim..
Kahve icmiyorum ben daha psikopatim :d
Itliq serseriliq psikopatliq var biseyler :d
psikopat olduğumu kabul ettim 😅
ne güzell 😅
Şekerliye yakın orta 😅
Zift gibi içmeye alıştım napim
Evde sade, dışarıda orta içiyorsam ben neyim😂
Tamam o da olur😂
Bu yazıyı okurken tamda sade kahve yudumluyordum🥰☕
Sade içiyorum 😂
Sade haliyle kahve aromasina doyulur ancak.
Çok şükür bisikopat değilim orta içiyorum ☺️
Sütlü, şekersiz, bol köpüklü...☕️
Sade içemiyorum. Ağzım yüzüm değişiyor :D
Bende psikopatım o a zaman sjnj
Saçmalık (sade içiyorum)