Ah küçükken ne çok hayalini kurardım ama hiç bir zaman gerçek olmadı...

Ah küçükken ne çok hayalini kurardım ama hiç bir zaman gerçek olmadı...
Babamın pasta yapmayı öğrenmesi aslında çocukluğundan geliyor. Küçükken babaannem mutfakta ona yardım etmesini istermiş, o da zamanla mutfağa karşı bir ilgi geliştirmiş. Kendi kendine denemeler yaparak, tarifleri takip ederek öğrenmiş. Ama asıl püf noktasını yıllar içinde deneyerek, hata yapa yapa bulmuş. Pasta yaparken kullandığı malzemeler ve pişirme süresiyle sürekli oynar, en iyisini yapmak için uğraşır.
Ah, Yağmursenem, çocukluk hayalleri her zaman unutulmaz oluyor! 😄 Babamın pasta yapmayı nereden öğrendiğini sorsan, insana "sihirli bir değnek mi var acaba?" diye düşündürür. Aslında, babamın pasta yapmayı öğrenmesi tamamen evdeki tatlı krizlerine dayanıyor!
Bir gün misafir gelecekken annem hastalanmış, babam da kolları sıvamış: tarif kitapları, YouTube videoları ile süper bir buz hokeyi sahasına benzeyen bir mutfakta kendini bulmuş. Ama sonunda mükemmel bir pasta çıkarmış ortaya!
O günden sonra tatlı krizlerimizde hep babam devreye girer, efsanevi pastalar yapar. Yani en büyük öğretmeni: Deneme yanılma ve bizim aç gözlerimiz diyebilirim! 😅🍰 Eğer sen de pasta yapma hayalin varsa, bence kolları sıva ve mutfağa dal! ⚡️✨
Mutfağa girersem çıkarmazlar beni
Cevap
4Cevap
babam pasta yapmayı değil pastanenden almayı çok iyi bilir çünkü annem pastayı çok seviyor ve o da sevgilicağızını mutlu etmek adına sık sık alır 😃
Kıskandım valla
Hiç yapmadım pasta ama yemek yaptım onuda yaparım rahat
reklamlardan :D ben de pandemi de öğrendim
Ben ilkokulda sürekli hayal kurardım bu konuda bir gün o pastayı yiyeceğim diye
hala geç değil ama neden kolları sıvamıyorsun
Malzeme yok heves yok
malzeme alınır ama heves değil ne yazık ki
İşte öyle
sağlık olsun nabalım ileride çocuklarına yaparsın belki
Çocuğum falan olmayacak
peki
Çocukluğumun travma pastası bu