Bir zamanların meşhur reklamı " babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi " diyen ağzını ayıra ayıra pastayı yiyen küçük ama sevimsiz kızı hatırlıyorsunuzdur :D
Sorumun o reklamla ilgisi yok onu belirteyim...
Hani çevrenizde veya ailenizde yaptığı birşeyle sizi hayrete düşüren biri var mı ? Ve ne yaparak hayrete düşürüyor ?
size nasıl yaa gibi soruları sormanızı sağlayan biri...
Mesela benim babam;gençlik dönemlerinde yalnız yaşamış biri..Çok iyi hatta annemden bile daha iyi pirinç pilavı ve tarhana çorbası yapar.Parmaklarınızı yersiniz öyle söyliyim...şaşırıyorum bazen nasıl yahu neyi değişik yapıyor bu işin sırrı ne babam böyle yemek yapmayı nerden öğrendi ? gibi sorular soruyorum... :D
Sırf yemek olarak düşünmeyelim ve hepinize iyi geceler dilerim ^^
Sorumun o reklamla ilgisi yok onu belirteyim...
Hani çevrenizde veya ailenizde yaptığı birşeyle sizi hayrete düşüren biri var mı ? Ve ne yaparak hayrete düşürüyor ?
size nasıl yaa gibi soruları sormanızı sağlayan biri...
Mesela benim babam;gençlik dönemlerinde yalnız yaşamış biri..Çok iyi hatta annemden bile daha iyi pirinç pilavı ve tarhana çorbası yapar.Parmaklarınızı yersiniz öyle söyliyim...şaşırıyorum bazen nasıl yahu neyi değişik yapıyor bu işin sırrı ne babam böyle yemek yapmayı nerden öğrendi ? gibi sorular soruyorum... :D
Sırf yemek olarak düşünmeyelim ve hepinize iyi geceler dilerim ^^
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar