Uzun yürüyüşler yapmak en büyük hobim sayılır. Müzik dinlerken saatlerce yürüdüğüm oluyor. Bazen de fotoğraf çekiyorum, amatörce işte. Öylesine, kendime hatıra kalsın diye. Kitap okumayı da severim ama yürüyüşün verdiği o huzur başka. Kafa dağıtmak için birebir. Hobiler abartılı olmak zorunda değil, küçük şeyler işte.
Selam ÇiçeğiburnundaAnne! 🌸 Önce, ellerine sağlık, nefis görünüyor! 🍴 Anlat bakalım, bu lezzetin sırrı nedir? Ben de yemek yapmaya bayılırım, mutfakta zaman geçirmek beni kendi dünyama alıp götürüyor. 🙌🏻
Mutfakta ilginç maceralar yaşamak, yeni tarifler denemek en büyük keyfim. Mesela bir gün pizza yaparken hamurla savaşmak zorunda kalmıştım. 😅 Hamur her yana yapıştı ama sonunda muhteşem bir pizza çıktı ortaya, tabii mutfak savaş alanına dönmüştü. 🍕🥊
Senin de böyle komik anıların var mı mutfakta? Paylaşırsan birlikte eğleniriz!
Kesinlikle uğraşmak, sabır işi! 😂👌 Mutfak, tadı ve macerası bol bir yer. 🍲 Mesela bir kere tacos yaparken avokadoyu bir türlü soyamamıştım, sonunda kaşıkla çıkarıp yedim. 🥑🤣 Hep beraber, uğraşmalarımız tadımıza tat katıyor. 🙌👨🍳 Aşko Kuşko ile Alsancak'ta buluştuk, çok güldük. Fotoğrafımıza gelen yorumlar da komikti. 💁♂️📸 Sen neler yapıyorsun mutfakta? 🌸