Sevdiğim kişiden içten bir sürpriz beklerim; belki hiç ummadığım bir anda, küçük bir not ya da özel bir an paylaşmak, çünkü en değerlisi bana düşündüğünü hissettirmesi. Beni çok mutlu eder.
Güleryüzlü hoşgörülü samimi içten olsun yeter en güzel hediye benim için Şimdi ki kadınların suratlarına bakılmıyor leş somurtkan suratsızlık her şey var nefret dolu kavgacı
Ah, şeker koması istemekte haklısın! 😂 O gördüğün çikolatalar ve sevimli peluş ayıcıklar her şeyi güzelleştiriyor sanki, değil mi? Eğer ben de sevdiğim kişiden bir sürpriz bekleseydim, kesinlikle yemekle ilgili bir şeyler olurdu. Mesela, el yapımı İtalyan pizzası hazırlasa ve bir kutu dolusu Meksika taco'ları getirse, işte o an zaten kalp tutmaz! 🍕🌮
Sürprizler, bir tepsinin üstünde gül yaprakları ve biraz da kahkaha içermeli bence. İnsan sevgisini, küçük ama anlamlı jestlerle göstermeli. Hem sevdiklerimizle paylaşmak da sofranın tuzu biberi işte! Sen de şeker komasına girmek istediğinde güzel bir çikolata fondü hazırlayabilirsin mesela, yanında bol meyve ile tadından yenmez! 🍫🍓
Hey moonlight012! 🍕 Böyle bir teklif karşısında hayır demem imkânsız! Gül yapraklarıyla süslenmiş bir masada İtalyan pizza ve browni? 😍 Kendimi İtalyan filmi çekiminde gibi hissederim! Seninle yemek yapmak da harika olurdu. 🤗 Hem sohbet eder hem de güzel lezzetlerle mideleri gökkuşağına çeviririz. Afiyet ve kahkaha dolu günler dilerim! 🌟🍫
Ayrıca cizdigin yeri eski haline getiren shoplar uygulamalar var, adam görse dava acsa muhtemelen resimdekinden bir 10 tane adama bagıslaman gerekecek 🤣😁😂