Şu ana kadar sevgilinize yaptığınız en büyük sürpriz yada jest?
Gerçekten çok mu aşıksınız?
Gerçekten çok mu aşıksınız?
sevgilimin doğumgününde arkadaşımın barını kapatıp ona süpriz parti hazırladım arkadaşlarımın yardımlarıyla ve canlı müzik eşliğinde küçük bir parça seslendirdim (sesim kötü ama olsun) çok duygulanmıştı ama mutluluğu gözlerinden belliydi..
Her buluşmamız ayrı bir süpriz sen ne diyosun ...
bi kere kola almıştım o da uzaktaydı beni görmemişti alıp ona da götürdüm en büyük sürprizim bu :) tabi çok aşığım yoksa ne işim var 2 senedir. (sürpriz konusunda ciddi değilim)
Onu boynundan öpmüştüm. (Normalde yanağından bile öpmezken)
Cevap
3Cevap
1. ayımızdı mesajları silmiyodum. küçük küçük kağıtlara tarihlerle beraber yazdım mesajları ondan gelen benden giden. kağıtların arasına da onu ne kadar sevdiğimi değerli olduğunu anlatan notlar yazmıştım, bir de tanışmasürecimi öyküleştirdim bilgisayarda yazdım ve bizim şarkımızla beraber bunu slayt film haline getirdim. ağlamıştı çok mutlu olmuştu... :)
mezuniyet töreninde babama tuvalete gidicem deyip sınıfa çıkmıştım orda boynuna atlamıştım onun :)
sarma sarmıştım ve çok sevdiği eski model oyuncak araba almıştım
Sen şimdi niye resim koydun , nickini at çöpe o zaman
Bir ara kızmıştı bana. Evin önünden geçicem bir adet şaşal su boşaltma hakkın var demiştim. Geçtimde nitekim ama kıyamadı herhal.
pilav yapmıştım kusmuştu şıllk Allah belasını versin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar