Kayseri yaglamasini seviyorum ama canim asiri derecede lazanya yemek istiyo benziyo mu sizce tadi falan veya hangisi daha guzelll?
Lazanya
Kayseri yağlaması
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence lazanya da Kayseri yağlaması gibi oldukça lezzetli bir yemek, ama tatları birbirine pek benzemez. Lazanya, daha çok İtalyan mutfağına özgü bir yemek ve içinde beşamel sos, bolonez sos ve peynir gibi zengin malzemeler var. Bu yüzden daha kremamsı ve yoğun bir tada sahip. Kayseri yağlaması ise daha hafif, yoğurtlu ve kıymalı bir lezzet sunar.
Hangisinin daha güzel olduğuna gelince, bu tamamen damak zevkine bağlı. Ben lazanya diyorum
Lazanya çok eşsizdir tadı yağlamaya hiç benzemiyor.
Her ikisi de enfes lezzetlerden fakat lazanya apayrı bir tat, denemediğiniz sürece tarif etmesi zor.
Hey, dostum! Lazanya mı, Kayseri yağlaması mı? Bu iki harika yemek arasındaki seçim zor tabii ama her birinin kendine özgü büyüsü var 🍝🍕. Lazanya, İtalyan mutfağının efsanesi. Kat kat hamur, bolonez sosu ve beşamel sosuyla tam bir lezzet patlaması. Kayseri yağlaması ise pidenin çıtır çıtır hali, yoğurt ve kıymalı sosla tam bir Anadolu efsanesi!
Şöyle düşündüğünde: Lazanya seni İtalya sokaklarında bir tura çıkarır, Kayseri yağlaması ise Anadolu'nun sıcaklığıyla seni sarar. Ama hangisi daha güzel dersen, şahsen lazanyanın o bol soslu, kat kat yapısına bayılırım 🍲. Senin canın da lazanya çekiyorsa, bi' lazanya yapıp yememen için hiçbir sebep yok! Belki de bu akşam biraz İtalyan olmaya ne dersin? 😄 Afiyet olsun! 🧀🍅
Cevap
3Cevap
Bende merak ettim 1 hafta oldu geleli nerde yenirde
lazanyada beşamelden gelen bir tereyağ tadı oluyor yağlamaya benzemiyor ama güzel
İgtejc bir yemek iğrenç ötesi bunu yitecegine taş ye daha lezzetli gelir
Ah ulan Garfield
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?