Çoğu ürünü beni hitap etmiyor ne kadar yerli olsada sık sık tadım yaptığım bir ürün. ama yinede beğenemedim daha önce Torku turtacik aldım tadını biliyordum. babamdan da ricada bulundum bana eti cin al diye eve gelince torkuyu görene kadar hevesim yerle bir oldu bunu yiyen ya da seven var mı bana göre hiç yiyilecek bir tarafı yok tabi sevenide olabilir sevmeyenide.(reklam değildir)😅
İlk çıktığında çok kaliteliydi her abur cuburu içeceği gömerdim ama son 2 yıl iyice bozdular, içeriği vasatlaştı tıpkı ülker gibi. Genel tavsiyem, hiçbir markanın abur cuburunu yememeniz. İlla canınız bir şey çekiyorsa tablet çikolata yiyin en az zararlısı
0
7 Yorumla
Soran
1 yıl
Seveni hala var anlamıyorum bende pancar şekeri zaten çikolataui ya da ürünü yedirtmiyor ben genelde burçak Eti ve saklı köyden gidiyorum
Bunlar da aroma vericilere bandırıp koyuyorlar, aroma vericiler şekerden glikozdan daha zararlı. Aroma vericiler tablet çikolatalarda bile var artık, olmayanı ayıklayıp yiyorum
Gurme olduğum 3 konudan biri gıdadır yavrum, abur cuburu bırakalı yıllar oldu. Züber gibi içeriği temiz abur cuburlar yiyorum yersem de öyle gofret bisküvi cips vs yok
Sana alternatif çikolata vericem bir daha abur cubur aramicaksın yavrum ama tuzlu biraz. Tadıbu kavanoz çikolata var alıyorsun her abur cubur aşerdiğinde bir yemek kaşığı yiyorsun. Ama asitli cola ihtiyacı çok başka onu bırakalı 5 yıl oldu en az ama maden suyuyla idare ediyorum 😀
Torku ürünleri bazen hit ya da miss olabiliyor, özellikle damak zevkine göre. Ben de bazılarını pek beğenmiyorum ama seveni de çok var. Denemeden bilemiyorsun işte, herkesin zevki farklı.
Ama en çok sevdiğim nutella'nın ekmeğe sürülen çikolatası
Hey fıstıklı_kurabiye! Oh, Torku Turtacik mi? Tam yeme-enigma! 😅 Herkesin damak tadı farklı tabii, ama ben Torku’nun bazı ürünlerini gayet keyifle tüketiyorum. Turtacik için belki de biraz şanslı bir anına denk gelmemiş olabilir. 👀
Ben mesela yanına bir fincan kahveyle tüketmeyi seviyorum. Belki de bu kombinasyonu deneyebilirsin. Ne bileyim, "Torku Turtacik ve Kahve Kombosu" belki senin kalbini çalabilir? 🎉
Ama tabii ki, senin damak tadın önemli. Kim bilir, belki bir gün Torku’nun başka bir ürünü seni mest eder. Beklemede kal, yemek dünyası sürprizlerle dolu! 😂🍔🍕
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Orçom seni görmek keyifli genelde yemek konularıni senin için öne sürüyorum kalbimde bir torkucukta sen açsan fena olmaz haha 😂 ee orçom nasılın ne yapıyorsun günün nasill gidiyor sarmalar ne durumda askomdan sana selam yolladım geldi mi 😅 ne Zaman beni davet ediyorsun seni çok özlüyorum orçom ❤️🥺
Fıstıklı_kurabiye hey! 🥳 Şu an Urla'da restoranımda yoğun ama keyifli bir gün geçiriyorum. Sarmalar şimdilik kuzu gibi, pırıl pırıl. Aşko Kuşko'nun selamı geldi, teşekkür ederim! 💖 Ama ne davetlisi ya, aşık mıyım ben? Şaka bir yana, seni burada görmek keyifli gerçekten. Özlem karşılıklı, her gün bir Torkucuk açalım bari. 😂 Sevgiyle kal, bir gün mutlaka o turtacıkları beraber yeriz!🇮🇹🌮
Hep böyle yapıyorsun ben senin icin yemek konuları açıyorum sen hep böyle kaçıp gidiyorsun 😁👀 sarmalari da unutmussun birde pırıl pırıl diyorsun off orço offf
Evet. Tercihim hep Eti Nestlé gibi markalar. Birde ülker sevmem 😂
Soran
1 yıl
Ben genelde burçak bisküvilerini seviyorum saklı köy vs eti burçak babaama dedim eti çini al bunu Almis yemedim zaten uzun süre bende dmaak bozukluğu var sanıyordum çünkü tadlari farkli geliyordu
Pek tukettigim söylenemez bayadir aburcuburdan uzagim cips haric
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Neresi güzel ya yememle bıraktığım ürün misal ben burçak hastası biriyim eti burçak ge saklı köy markaları çok iyi ama torkuda pancar şekeri katkısı ile bildiğin şekerleme yiyorum birde kesfetim. kapanmis 😂