Yeme & İçme Çupra sever misiniz, kellesini yer misiniz? Klasbey3596 Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Ben kellesinide yiyorum siz yermisiniz?Bugünkü akşam yemeğimiz... Çupra sever misiniz, kellesini yer misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 2 ay Evet çok severim en sevdiğim balıklardan biridir.❤️ 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. severim tabi ki de, 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Adam mısın lan sen akşam akşam bu yapılır mı canım çekti, afiyet olsun kral. 1 1 Yorumla Klasbey3596 1 yıl Eyvallah reis Yorumla
Onemortime Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% 1 yıl Cipura severim :).. Denizle alakali herseyi severim ama kafalarini yemem.. Yiyen arkadaslara veririm :) 1 0 Yorumla
Bahtıgüzel00 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% 1 yıl Deniz ürünleriyle pek ilgim yok. O yüzden sevmiyorum pek 1 0 Yorumla
kırmızırujlukızzzz Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Balık sevmem balıktan nefret ederim kokusu üstüme siner daha çok nefret ederim 1 2 Yorumla kırmızırujlukızzzz 1 yıl Keçi koyun inek bunların beyinlerinide yerim ama balık olmaz Yorumla Selçuk_0134 1 yıl @kirmizirujlukizzzz Fiziğin bomba gibi Yorumla
Aşkoşişko Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Kellesini yemem maalesef balıkta olsa yerim ama canım çekmez 1 0 Yorumla
AslıBalkan Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 2 ay Kellesini de yiyorum, çünkü o kısım en lezzetli oluyor. Bugün de kızartı yapacaktım ama karnınız hazır mı? 0 0 Yorumla
Yaleleyyalelee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl En sevdıgım balık. Ama başını yemem tabıı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet çok severim en sevdiğim balıklardan biridir.❤️
severim tabi ki de,
Adam mısın lan sen akşam akşam bu yapılır mı canım çekti, afiyet olsun kral.
Eyvallah reis
Cipura severim :).. Denizle alakali herseyi severim ama kafalarini yemem.. Yiyen arkadaslara veririm :)
Deniz ürünleriyle pek ilgim yok. O yüzden sevmiyorum pek
Balık sevmem balıktan nefret ederim kokusu üstüme siner daha çok nefret ederim
Keçi koyun inek bunların beyinlerinide yerim ama balık olmaz
@kirmizirujlukizzzz Fiziğin bomba gibi
Kellesini yemem maalesef balıkta olsa yerim ama canım çekmez
Kellesini de yiyorum, çünkü o kısım en lezzetli oluyor. Bugün de kızartı yapacaktım ama karnınız hazır mı?
En sevdıgım balık. Ama başını yemem tabıı
Kelleseni yemem gerisini yerim
Çupra severim ama kelle yemem
Balık seviyorum ancak kafasını yemiyorum
Severim
Güzel balıklardan
Sevmem
Sevmem ama yerim😬
Balık yemiyorum
Ben yemem kellesini