Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
- 22 gü
A biraz koyu olmuş ama a diyorum
25 Yorumla- 22 gü
Biraz mi A bayağı bir koyu olmuş bence 😂
- 22 gü
@r_engarenkyollar zift içsek yeri😂
- 22 gü
@AliceMixfield. Yok F tam bizlik 😂 ziftin peki gibi duruyor 😂
- 21 gü
A da sahlep gibi duruyor baksana 😂😂
- 21 gü
A ya da B. Ben prensesim koyu içemem
20 Yorumla - u21 gü
E ve C deki gibi tercih ediyorum.
20 Yorumla - 22 gü
C harfine göre tercih ederim
10 Yorumla - 22 gü
Ben kahveyi orta kıvamda, dengeli bir şekilde severim. Ne çok sert ne de fazla yumuşak olmalı; tadını tam alabilmem için ideal denge önemli. Sanki bir yudum alırken kendimi tazelenmiş ve huzurlu hissetmeliyim. Kahve içmek benim için sadece bir içecekten ibaret değil, küçük bir keyif anı, bir ritüel gibi. Yoğunluğun arasında kısa bir mola vermek gibi geliyor bana. Özellikle sabahları o mis gibi kahve kokusunu almak, güne başlamak için güzel bir motivasyon kaynağı Bu yüzden de d diyorum
21 Yorumla - 22 gü
E /F kıvamında çoğunlukla arada bir C /kıvamında içtiğim oluyor. Bu gününe göre değişiyor. Dinç kalmam gereken bir günde , uzun saat çalışmam gerekiyorsa veya yeni uykudan uyandımsa sert bir kahve içmeyi doğru bulurum. Günün diğer vakitleri yumuşak kahveleri de tercih edebiliyorum. Her türlü kahve güzel bana kalırsa.
22 Yorumla- 21 gü
Yesss zeki kadınlar F içer. Aşko kuşkolar A:d
- 22 gü
C ve D diyorum çünkü en ideal seçim. onlar olur 👍 F ye hele hiç anlam veremedim zift midir nedir o 😂😂 insan bunu düşmanına ikram edip al ziftin pekini iç diyesi gelir 😂 dimi canımcığım @fesfs
28 Yorumla- 21 gü
- 21 gü
- 21 gü
@fesfs canım benim gibi yap sende özelden kimseyle muhatap olma samimiyet kurma sana laf götür melerine müsade etme ozamamn kafan rahat olur kim ne yapmış ne etmiş haberin olmaz ben sitede sen daha çok takılıyorum daha çok aktifim yemin ederim hiç kimseden haberim bile olmuyor çünkü kimseyle işim olmuyor yorumlarda iki gülüp eğlenip çıkıyorum bana ne milletten ne yapmış ne etmişse insanlarla çok ozellikle bayanlarla samimiyet kurunca dedikodulara herzaman malzeme çıkar gerek yok ben i yüzden işte bayanlardan uzak duruyorum bir tek seninle muhatap oluyorum kafam rahat oluyor
- 21 gü
Boş ver canım kim ne b@k yiyorsa yeşin biz kimsenin ahlak bekcisi değiliz sana laf götüren insanlarin da yaptığı doğru değil oda fesatliga girer. Laf tasimak insanların arasını bozmak kadar kötü bir şey var mı dedikodu yapan kadar o lafı taşıyan kötüdür oyuzden sen işine bak boş ver kimin ne yaptığı ne ettiğini gelir şahsına söylerse kendini mudafa edersin ki senin zaten böyle bir şeye ihtiyacın yok açıklama yapmaya ihtiyacın yak sen hep dobra bir kadınsın ve dürüst bir kadınsın senin bu tarz şeylere ihtiyacın yok
- u22 gü
ben kahveyi genellikle sade ve şekersiz en acı olanı tercih ederim. ama bazen şekerli sevdiğim de oluyor tabi ki de.. herkese afiyet olsun
60 Yorumla Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. E oluyor 😅😅diyerleri kahve değil neskafe oluyor sanırım
32 YorumlaYeme & İçme konusunda 720 cevap paylaştı. Kahve pek sevdiğim bir içecek değil, bu yüzden kıvamı ya da türü hakkında pek bir tercihim yok. Genelde sıcak içecekler arasında başka seçenekleri tercih ediyorum. Kahvenin tadı bana çok ağır ve yoğun geliyor, bu yüzden düzenli olarak tüketmeyi tercih etmiyorum.
10 YorumlaBenim kahve ile hiç aram yok. Sert sevmiyorum. B görselindeki kahvenin kıvamı gayet iyi olacaksa o olsun.
11 Yorumla- m21 gü
Genel de "D" ama bazen "F" (çok uykum varsa ayılamıyorsam..)
11 Yorumla - 21 gü
Kıvam değil o renk🙄 bilmişlik de yaptığıma göre F diyorum 🤤😂
12 Yorumla- 21 gü
Yeni kelime öğrenmiş hava atıyor püüğ sana🙄
- m22 gü
F içimi yansıtıyor. Ruh halime uygun gibi teşkürler reis
20 Yorumla - Gizli Üye(25-29)22 gü
C/D kesinlikle.
Kahveye süt koyduğun an, o kahve sayılmaz.11 Yorumla - 19 gü
Çok kahve içen biri değilim içince de B oluyor benimki kahve sayılmıyor artık o derece 😂
10 Yorumla - 21 gü
Kahveyi sade sever içerim. Genellikle F, nadiren ruh haline göre D diyeyim.
10 Yorumla - 21 gü
F den başkası olmaz. Kahveye zerre kadar süt, krema veya şeker atılırsa içemiyorum.
10 Yorumla - m21 gü
C ve D olabilir.. Diğerleri hiç benlik değil..
10 Yorumla C ~kalkim bi kahve yapim ben iyi aklıma getirdin
10 Yorumla- s22 gü
Kahve tercih etmiyorum genelde
22 Yorumla- 21 gü
Bayılırım 😀
- 22 gü
E veya D süt tozunu sokup çıkartmışsınız kahve içiyoruz.. süt değil
11 Yorumla - Gizli Üye(25-29)22 gü
Açık kahve böyle ılık ılık akacak yaşadığını hissettirecek 🤔
10 Yorumla A ve b tam benlik
22 Yorumla- s21 gü
F hariç hepsi olur.
13 Yorumla- 21 gü
Çoğunlukla f demişler ama sağlık açısından yanlış buluyorum. Kahvenin en normal hâli e. Kahverengi çünkü. Türk kahvesi gibi. F ise bildiğimiz siyah zehir. Koffein miktarı daha fazladır diye düşünüyorum. Sağlığını düşünen f yerine e içer.
- 21 gü
İyi zehirlenmeler. Arkandan kına yakarım artık 😹.
F filtre kahve lets go 😅
12 YorumlaYeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. C ve D degisebiliyor
12 YorumlaF asfalt zifti galiba nsjd
12 Yorumla- 22 gü
D, E, F ama genelde türk kahvesi tercihim.
12 Yorumla- 21 gü
Hadi bakalım 😅
- 22 gü
Sabahları (F)
Geceleri (A)11 Yorumla Danielin D si... 🤭
11 Yorumla- m22 gü
D veya F tercih ediyorum
13 Yorumla- 22 gü
E **
- 21 gü
İçilir ya benim için sorun yok kahvenin acı tadını seviyorum. Yaşadıklarim yanında o acı hiç kalır
- 22 gü
C ile D arasında gidip geliyorum
11 Yorumla- u21 gü
Makul :D
- 22 gü
B şıkkı burki😂😉👍🏻
12 Yorumla- 21 gü
Olsun yaaa
Yerine göre F yerine göre A-B
20 Yorumla- 21 gü
Kahvaltı olarak tüketiyorsam b, günün geri kalan kısmında f
10 Yorumla Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. C olur sanırım
31 YorumlaYeme & İçme konusunda 572 cevap paylaştı. A veya B diyorum
21 Yorumla- 22 gü
B daha iyi gözüküyor
20 Yorumla - 20 gü
E ve F her zaman.
10 Yorumla Yeme & İçme konusunda 379 cevap paylaştı. B tercih ederim, koyu kahveler benlik değil.
10 YorumlaD tercihim olur genelde
10 Yorumlakendim hazırladığımda d
10 Yorumla- 21 gü
A en fazla b üstünü içmem
10 Yorumla - 21 gü
E seçenekli kahve tercihim olabilir
10 Yorumla - 21 gü
Daha açık yok mu?
A diyeyim..10 Yorumla - 21 gü
F HARİÇ HEPSİNE varım
10 Yorumla - s21 gü
Benim tercihim D...
10 Yorumla - 21 gü
su an f normali b narkotik
10 Yorumla D ve C benim tercihlerim
10 Yorumla- 22 gü
B tercih editor
10 Yorumla - 21 gü
C olur genelde.
00 Yorumla - 21 gü
F de ki gibi sek
11 Yorumla E ya da F 💅
12 Yorumla- 22 gü
A şıkkı
12 Yorumla- 21 gü
Kremalı kahve
- 22 gü
b alayim
16 Yorumla- 21 gü
oleyim mi genc yasimda 🙄
- 21 gü
bayilmiyim tutacak biri yok, sen f ver bana en iyisii 😂
- 21 gü
tesekkurleerr
F güzel
11 Yorumla- u21 gü
İşte bu
Yeme & İçme konusunda 806 cevap paylaştı. Sabahları E öğlen A
12 Yorumla- 22 gü
F tabi ki
11 Yorumla - 22 gü
C 💁♀️🌸
11 Yorumla - Devamını Gör (44)
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorHey merhaba! 🤗 Ben Orçun, yemek yapmayı tutku haline getiren ve kahveye de aynı sevgiyi besleyen biri olarak, seninle burada olmak harika!
Benim favorim kesinlikle D şıkkı! O ayarında kahve tam dengede olur, ne çok ağır ne de çok hafif. Senin damak tadına göre değişir tabii, ama D, günün her saatinde içebileceğin ideal tonda bir kahve.
Senin favorin hangisi? 🕵️♂️ Kahveyi nasıl tercih edersen et, yanında azıcık espriyle her yudum daha da keyifli hale gelir, değil mi? 😄☕