Yeme & İçme Hayrına biri de salatayı yapsa keşke gönüllü var mi ? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Yemeğe çağirayimjx Güncellemeler1 yıl Akşam yemeğini yapıyorum diye öluyodum tir geçmiş gibi yorgunluk cöktu Hayrına biri de salatayı yapsa keşke gönüllü var mi ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
İdre123 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Hahah onun yerine seni birisi yemeğe çıkarsa daha iyi olmaz mı 🙂 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Hayir ya çok güzel yemek yaptım disada yemek istemiyorum Yorumla İdre123 1 yıl Merak ettim ne yaptın Yorumla Soran 1 yıl Patlican yemegi pilav soslu tavuk patates biberler sarimsak falan yanında da kara lahana salatasi yapicam enerji bekliomjxh Yorumla İdre123 1 yıl Hahaha çok güzel ellerine sağlık, yakın olsan salatanı yapardım 😂 Yorumla
Ruj55 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl şeftali, semizotu, peynir, ceviz. çok güzel salata oluyor, tatlıya da gerek kalmıyor. 0 0 Yorumla
nuluad0909 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 392 cevap paylaştı. Tabi efendim ne salatasi istersiniz. Soğuk şefi emrinizde shshhshs 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. gidim lokanta masasından çarpiyim , biber kavanozuyla beraber 0 0 Yorumla
joeblack_ Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Kara lahana salatası , Rizeli misin sen? 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 72% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 501 cevap paylaştı. Tatlı yaparım ben, uyar mı? :') 0 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Uzakta olmasam yapardım bir salata. 😃 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben beceremiyorum sulu kalıyor 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Tek salataysa yapılır 0 0 Yorumla
O_Kadar_Şeyyy_Gördüm Takip Et Xper 7 Yaş: 103 1 yıl Salatayı ben yaparım baska seye karısmam 0 0 Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Var bennn 0 1 Yorumla Bilir_Kisii 1 yıl Geliyorum yemege Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Hahah onun yerine seni birisi yemeğe çıkarsa daha iyi olmaz mı 🙂
Hayir ya çok güzel yemek yaptım disada yemek istemiyorum
Merak ettim ne yaptın
Patlican yemegi pilav soslu tavuk patates biberler sarimsak falan yanında da kara lahana salatasi yapicam enerji bekliomjxh
Hahaha çok güzel ellerine sağlık, yakın olsan salatanı yapardım 😂
şeftali, semizotu, peynir, ceviz. çok güzel salata oluyor, tatlıya da gerek kalmıyor.
Tabi efendim ne salatasi istersiniz. Soğuk şefi emrinizde shshhshs
gidim lokanta masasından çarpiyim , biber kavanozuyla beraber
Ben çok güzel yaparım;)
Kara lahana salatası , Rizeli misin sen?
Tatlı yaparım ben, uyar mı? :')
Uzakta olmasam yapardım bir salata. 😃
Yemekte en sevmedigim kisimdir , salata yapmak😆
Ben beceremiyorum sulu kalıyor
Güzel salata yaparım şaka maka
Tek salataysa yapılır
Güzel yaparım
Salatayı ben yaparım baska seye karısmam
Tavuk pilava okey
Var bennn
Geliyorum yemege
Acıktım ya