Yeme & İçme Size avakadolu salata yapsam yer misiniz? birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Size özel hazırlasam avakadolu salata yemek ister miydiniz? Size avakadolu salata yapsam yer misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl çok değişik görünüyor hiç avokado yemedim ama güzel bir görünümü var :) 0 0 Yorumla
ƘıȤıԼЄԼMƛ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Senin elinden zehir olsa yerim çünkü bilirim ki sen bana hiç bir zaman kıyamazsın 😊 0 0 Yorumla
statiQ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 89% +1 yıl Ekmegi elden yapragi kelden misali avakadoyu sade salatada nane severim 0 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Hiç anlamadım şu avokadoyu. Çok acayip bişi görünüyo ama tatsız bişi patates gibi. 0 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 39 +1 yıl sen ekmek arası peynir yapsan da yerim ama bu çekici gelmedi :) 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Gözüm hiç kesmedi bu görüntüyü. 0 0 Yorumla
gökkota Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Avokadoyu damak tadıma uyduramadım bir ya 😑 0 0 Yorumla
YıllarSonraYeniden Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl bol limonlu ve cevizli olursa yerim 0 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ben yerim , severim. :D 0 0 Yorumla
umutluolvegülümse Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 553 cevap paylaştı. Hayır, yemem avakadoyu sevmiyorum. 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Coban salata alayim ben 0 0 Yorumla
-PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yerim tabi. Severim egzantirik şeyler 0 0 Yorumla
Efendi_Bey Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Daha önce hiç yemedim ama denemek fena olmazdı 0 0 Yorumla
Merhabaearthlings Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl Yap senin elinden zehir içerim falan dermişim 0 0 Yorumla
MyᏇorld Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 493 cevap paylaştı. Salata sevmiyorum yemezdim 0 0 Yorumla
Terbiyesizlesmeseks Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Senin yaptığını görmek lazım. 0 0 Yorumla
u Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ Takip Et Master Yaş: 48 , eic 34% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 656 cevap paylaştı. Yeriz ablam yeter ki yap 0 0 Yorumla
DevrimGenc Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 446 cevap paylaştı. Tercihen yemezdim de bana özel ise yerdim 0 0 Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Yemem hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
çok değişik görünüyor
hiç avokado yemedim ama güzel bir görünümü var :)
Senin elinden zehir olsa yerim çünkü bilirim ki sen bana hiç bir zaman kıyamazsın 😊
Ekmegi elden yapragi kelden misali avakadoyu sade salatada nane severim
Hiç anlamadım şu avokadoyu. Çok acayip bişi görünüyo ama tatsız bişi patates gibi.
sen ekmek arası peynir yapsan da yerim ama bu çekici gelmedi :)
Senin elinden ne olsa yeriz 😂
Elinden zehir yerim😊
Gözüm hiç kesmedi bu görüntüyü.
o ne lan ne varsa koymuşlar 😱
Eveeet yerim
Dandik ya avakado sevmiyorum :)
Avokadoyu damak tadıma uyduramadım bir ya 😑
bol limonlu ve cevizli olursa yerim
hiç yemedim bi denerim
Ben yerim , severim. :D
Hayır, yemem avakadoyu sevmiyorum.
Coban salata alayim ben
Yerim tabi. Severim egzantirik şeyler
Daha önce hiç yemedim ama denemek fena olmazdı
Yap senin elinden zehir içerim falan dermişim
Salata sevmiyorum yemezdim
yemem neden yiyeyim :D
Çok güzel gözüküyor isterdim
Senin yaptığını görmek lazım.
Yeriz ablam yeter ki yap
Tercihen yemezdim de bana özel ise yerdim
Avakado mu 😂 Nasıl doğru yazıldığını unuttum.
Yemem hayır
Yap hadi gece iyi gider
Yenmez bu
Yerim
Yaparsan yeriz
Cok severim...
Avakado yemekten bıktım.. tadını artık sevmiyorum
Evet, yerim..
Sana afiyet olsun☺️
Olabilir
Yerim