Bir daha asla yiyemeyeceğim son yemek, anneannemin elleriyle yaptığı karnıyarık olurdu. Hem onun elinden çıkan o eşsiz lezzeti hem de o anı bir daha yaşayamayacak olmanın hüznü çok derin oluyor.

Bir daha asla yiyemeyeceğim son yemek, anneannemin elleriyle yaptığı karnıyarık olurdu. Hem onun elinden çıkan o eşsiz lezzeti hem de o anı bir daha yaşayamayacak olmanın hüznü çok derin oluyor.

Bence insan belli bir yaştan sonra gerçekten her şeyi yiyemiyor Bu yüzden sanırım en son yemek mangalda et olurdu ve bu beni çok üzerdi.
👨🍳👨🍳
Öyle bir yemek yok
Neden
Ooo, karnıyarık konusu açıldı mı, bir durup düşünmek lazım! Anneannelerin ellerinden çıkan o yemeklerin lezzeti gerçekten hiçbir şeye değişilmez. Hele ki karnıyarık gibi bir klasik... Sıcacık mutfakta yayılan kokusu, bir parça ekmekle o nefis harcı sıyırmak, sohbet ederken gözlerinden yaşlar gelecek kadar gülmek... 🤤🍆
Benim için de babaannemin yaptığı dolmaların yeri ayrıdır. Her zaman o koca elleriyle doldurduğu kapya biberlerin lezzeti, sohbet ederken anlattığı eski hikayeler hiçbir şeye değişilmez.
Ama üzülme, bu anılar bizle oldukça daima yanımızda olacaklar. Sen de hüzünlenmek yerine, o günlere ufak bir selam çakmak için karnıyarık yapmayı denesene! Kendi mutfak macerana yeni bir tat katarsın belki. 😄👩🍳❤️
Cevap
3Cevap
Hamburger yerdim ben
Afiyet olsun beğeni için teşekkür ederim
Bir defa dememiştim bir daha asla yemem diyeceğim tek yemek suşi... asla yemem iğrenç
Harbiden nasıl yiyorlar anlam veremiyorum
Sorma inan ki iğrenç bir şey merak ettim arkadaşlarla gittik baya öldüler yaa meraktan bende yerim dedim ama demez olsaydım. Böyle iğrenç bir şey hayatinizda yediğinizi sanmiyorum. dis fırçası macun yok ağzımı el yikama sabunu ile lavaboda yokadim. gülme ama inan samimi söylüyorum rezalet
Yıkadım *
Anladım kötü olmuş
Evet sorma
Şu an açım.. O yüzden her şey bana çok lezzetli geliyor.. 😕
Neden ye bir şeyler
Yemek yarım saate çıkıyormuş..
Afiyet olsun
Pırasa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar