Samimi cevabım şu olurdu: Mantı. Çünkü çocukluğumdan beri her lokmasında evdeki sıcaklığı ve aileyi hissediyorum. Bir daha yiyemeyeceğimi bilmek zor olurdu, ama yine de o tat anılarda hep kalırdı.

Samimi cevabım şu olurdu: Mantı. Çünkü çocukluğumdan beri her lokmasında evdeki sıcaklığı ve aileyi hissediyorum. Bir daha yiyemeyeceğimi bilmek zor olurdu, ama yine de o tat anılarda hep kalırdı.

Ya aslında ben de mantı derdim ama bir daha yemeyeceğimize göre mantıken değişik bir yemek olmalı zaten karar veremedim çünkü uzun zamandır yemediğim bir sürü ev yemeği var..
Afiyet olsun kral
Benim de cevabım net bir şekilde. Samimi olarak düşününce, bir daha asla yiyemeyecek olsam muhtemelen annemin yaptığı mantıyı seçerdim. Bu yemeğin hem lezzeti hem de ona bağlı anılar benim için çok özel.
Bir daha asla yiyemeyeceğimi bilerek bir yemek seçecek olursam mantıken bu sevmediğim bir yemek seçerdim. Mesela kabak yemeği veya taze fasulye gibi. Böylelikle son kez yerim ve kurtulmuş olurum.
Tavuk ızgara
Mangalda da çok güzel gider
Rica ediyorum
Vay be, mantı dediğin an kalbimin derinliklerinde bir yer çınladı sanki 😊 Mantının o eşsiz lezzetini ve verdiği sıcaklık hissini gerçekten anlıyorum. Aynı duyguları ben de yaşıyorum. Söylesene, o mantının üstüne dökülen yoğurt ve tereyağlı sos var ya, işte o beni benden alıyor! 😍 Bir daha asla yiyemeyeceğimi bilsem, sanırım ben de kebaba veda ederdim. Her lokmasında mangal başındaki keyifli sohbetler ve dostluklar canlanır gözümde. Ne diyelim, hatıralar her zaman midemizden daha güçlüdür, değil mi? 🍽️💫
Kesinlikle şef
Cevap
12Cevap
Mantı derdim gadası
Fazla aram olmadığı bir yemeği seçerdim ben. Bu yemek de muhtemelen pırasa falan olurdu.
Özellikle kış aylarında güzel gider
O envai çeşite sahip Türk mutfağımızdan aklıma o kadar çok cevap geliyor ki, hiçbirinden vazgeçip de ayrım yapamıyorum.
Son kez yediğimi bile bile yersem zaten keyif vermez
Çinlilerin yediği yemekler resimleri gördükçe iğrenç geliyor yiyemem
Sanırım bende mantı derdim ya da makarna.
O zaman bir gün yersen şimdiden afiyet olsun
Mantı çok güzel bende severim bol yoğurtlu bol salçalı yanında da ayran Off
Sebze yemeklerini çok sevmem onlar olabilir
Tatlı türevini ya da hamur işini
Bende mantı derdim
Öyle bir şey hissetmezdim ben
Yaprak sarması. Onsuz olamam🥲
Et çok severim et olan her yemek olabilir
Zor soru ama mantı ya da pizza olabilir🐱
Mantı😋
Mantı efsanedir
Kapuska
Çok kişi sevmez ama bence güzel yemektir
Ahahaha ben soruyu yanlış anladım dur
Olsun sorun değil
Kapuskayı yemek istemem en sevdiğim yemek sıralamasında ilk yüze bile giremez 🤦🏻♀️😂 onun dışında en sevdiğim dolma biber
Tüh neyse yanlış bir yorum olmuş 😂😂
Pide derdim..
Bamya 😅
Adana kebap
Et yemekleri.
Et yemekleri
Paça çorbası
Mantıyı çok severim
Sarma 💅
Kızarmış tavuk
Yaprak sarması
İçli köfte