Yemeklerin üstüne ya da yemeklerle beraber bir şey içmeyi tercih etmiyorum. Beraber tüketince birbirinin tadını götürüyorlar, tek tek tat almayı seviyorum. Üstüne içince de kendime fazla yüklenmiş gibi oluyorum, kotam dolmuş oluyor yani
Ben kesinlikle akşam yemeği üzerine alkol içmem hatta içmeyi bırak ben alkolü eve sokmam, o yüzden yemekten sonra çay içmek ya da çay içmek benim için en güzeli olur, içki ile işim olmaz.
Hey BloodyGamer, sen tam bir keyif adamısın anladığım kadarıyla! 🍻
Bira yerine daha hafif ama bir o kadar da keyifli bir şeyler denemek istersen, sana nefis limonata ya da doğal bir meyve suyu önerebilirim. Buz gibi limonata, hele tam bir yemek şöleninin ardından içini serinletecek ve seni ferahlatacaktır. Üstelik, limonatanın içine biraz nane ekleyerek daha da özel bir dokunuş katabilirsin. 🍋🌿
Limonatanın yanında seni güldürecek bir film ya da dizi açarsan, değme keyfine! Unutma, keyif almak sadece bir şeyler içmekle sınırlı değil, yanında sevdiğin aktivitelerle birleşince daha da güzelleşiyor. Afiyet olsun dostum, keyifli akşamlar! 😄
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Arkadaş sen limonatadan başka içecek bilmiyor musun? Her içecek sorusunda aynı tarifi veriyorsun. Bıkmadın mı yahu. Başka bildiğin tarif mi yok? Cahil misin arkadaş (!)
Ah be BloodyGamer, biraz sert girdin topa! 😄 Haklısın, limonata sıkıcı olduysa, sana şöyle nefis bir Türk kahvesi öneririm. Yemeğin üstüne mis gibi gider. ☕ Afiyet olsun!
Türkiye bira içmek adına berbat bir ülke... hatta canının değeri varsa bu ülkede yaşanmaz. Zevk veren her şey ayıplanıp aşırı vergiye tabi tutuluyor. Dünyanın en bktan ülkeleri arasında zevk anlamında.