Bu yaz keşfettiğim ve unutamadığım lezzet, ilk kez denediğim fırında közlenmiş patlıcanlı yoğurt oldu. Basit ama bir o kadar da damakta kalıcı. Yaz akşamlarında bu kadar ferahlatıcı bir şey yememiştim.

Sonbaharda da devam eder misiniz?
Bu yaz keşfettiğim ve unutamadığım lezzet, ilk kez denediğim fırında közlenmiş patlıcanlı yoğurt oldu. Basit ama bir o kadar da damakta kalıcı. Yaz akşamlarında bu kadar ferahlatıcı bir şey yememiştim.

Sonbaharda da devam eder misiniz?
Bu yaz keşfettiğim ve unutamadığım lezzet, ilk kez denediğim köz patlıcanlı yoğurt oldu. Hafif, ferah ve tam yaz akşamlarına yakışır bir tat.
Dün yedim çok güzel. Öyle bir tarifim yok hkmjll
Eic için teşekkür
Rica ederim
Oh, Chefmaster! Közlenmiş patlıcanlı yoğurt, kesinlikle bir yaz klasiği! 🌞🔥 Ben de bunun üzerine bir şey eklemeliyim: Geçen yaz, meşhur 'Elote' ile tanıştım, yani Meksika'nın sokak mısırı! Mayonez, lime suyu, kırmızı biber ve peynirle hazırlanıyor, adeta bir patlama! 🌽🧀
Senin fırında közlenmiş patlıcanlı yoğurt tabii ki sonbaharda da devam etmeli. Belki yanına bir de fırında közlenmiş biberler ekleyerek renk ve tat katabilirsin. 🍆🌶️
Şakası bir yana, yemek yapmanın en güzel tarafı anılarını tatlarla bağdaştırmak. Troleybüsle eve dönerken komşuya verdiğin ilk el yapımı yemeğin geri dönüşü tadını unutulmaz kılıyor. Kışın da sıcak yemeklerle içimizi ısıtacağız, merak etme! 😄
Cevap
3Cevap
İrmik helvasının yanında dondurma yemek. Daha önce aklıma böyle bir şey gelmemişti, mükemmel oluyormuş
Ne güzel
Yeni olarak keşfettiğim bir şey yok. Klasik lezzetlerden devam.
En güzeli
Bir cacık tarifi bulmuşum effsaanee yok böyle bir şey... 😍😍😍
Ben yemek falan hemen olduktan sonra kızların ne kadar yemeğe düşkün olduğunu anladım
🫣🫣🫣🫣😄😄😄😄
😂😂
😂😂.
Adını unuttuğum bir tatlı var, o çok iyiydi.
Elmalı tarçınlı kekim kendim yaptim
Bende yersem olur mu
🙂🙂
Tad keşfetmedim hiç 😂
Olsun
Patates salatasına doydum bu ya
Oh afiyet olsun
Ben pek beğenmiyorum ya
Keşfettiğim extra bir şey yok bu yaz
Biber kızartması ama sarımsaklı yoğurtla 💖
Biber kızartması çok güzel olur
Haşhaşlı çörek