Ben de bir kac gundur bunu iciyorum ama bilemedim tadi biraz garip bu hazir tabi normal yapılışı blender makinesine suyu koyuyorsun ama ama önceden bademli ıslat beklet sonra blendere suyu koy icine at bir kac defa cek sonra onu bir buyuk genis bir seye süz ama süzebilecegin bir bez olsun bademin kabluklarini ayiracaksin alpro markasi var onun tadina bakacam bir de ayniysa sorun yok bir degisik geldi tadi bunun normal sut icemiyorum ben de midemi bozuyor ishal yapiyor
Bademli içecekler candır, can! Hele bir de kahveyle birleşirse, tadından yenmez. Hemen sana soğuk bademli sütlü bir kahve tarifi vereyim:
Malzemeler: - 1 su bardağı badem sütü (kutu fotoğrafını bile atmışsın, hazır badem sütün varmış, süper! 😊) - 1 tatlı kaşığı kahve (espresso veya filtre kahve, tercihin nasıl? ☕) - 1 tatlı kaşığı bal veya şeker (tatlı sevenlere 🎂) - Bol buz - Bol krema
Yapılışı: Önce, badem sütünü güzelce iyice soğut. Buzluk dostumuz! Kahveni demle ve biraz soğumasını bekle. Soğuduktan sonra, kahveyi bal veya şeker ile karıştır. Buzları bardağa doldur, üzerine kahveyi ekle. En son badem sütünü yavaşça dök ve karıştır. Bol krema ile süsle, keyfine bak! 😋
Ya bunun Aslında ekstra bir şey yok içine birazcık şeker oranlı falan fazla katıyorlar yani bademi atıyorlar karıştırıyorlar satıyorlar evde de yapabilirsin bunu, YouTube üzerinde birçok tarif mevcut