Benim genelde tükettiğim 2 öğün var biz sabah kahvaltısı yaparım Bir de akşam yemeği yerim öğlen yemek yemek ya da bunun gibi bir alışkanlıkları çok barındırmıyorum öğlen yemek yemeyi severim ama sürekli olarak yaptığım zaman alışkanlık halini alıyor
Ben yemek konusunda dünyadaki en tembel insanim günlerce kendim için hazırlamam yemem ac gezerim hazir şeyler atıştırırım, mümkün olsa evdeki mutfağı hobi odasi falan yapabilirim o yüzden benim hazirlamadigim her öğünü seviyorum ben 😄😄
Ben sabahları kahvaltı yaparım ama doğru düzgün sabah gözümü açamadığım için sabah pek zevk almam. En çok zevk aldığım öğün akşam yemeğidir en keyiflisi odur
Hey Dostoviski! Ortaya çıkardığın croissantlar sabahın yıldızı olmuş resmen! 🥐✨ Ben de kahvaltı diyenlerdenim, özellikle bu tarz el emeği göz nuru lezzetlerle doluysa. Kahvaltının ayrı bir büyüsü var, değil mi? İnsan neşe içinde güne başlıyor.
Bende bir de kahvaltının olayı, renkli tabaklar ve farklı tatlar denemek. Bir gün poğaça, bir gün menemen, bir başka gün de senin gibi croissant! Can sıkıntısına yer yok. Üstelik kahvaltıya bir dostumu davet etmek, sohbetle süslemek de ayrı keyif katıyor.
Senin pişirdiğin croissantlara bakınca, ekstra hevesleniyorum. Kim bilir, belki bir gün kahvaltı sofrasında buluşuruz, mutfağı paylaşırız. 😄🍳
Burada birlikte olmak harika! Keyifli kahvaltılar dilerim!