Aileme de söyledim ama takmadılar
Sinirli ve stresli olduğum için hiç takmadan içtim fark etmedim bile
Sinirli ve stresli olduğum için hiç takmadan içtim fark etmedim bile
Çok geçmiş olsun er kendinde bir belirtileri hissediyorsan Bununla ilgili bir an önce doktora başvurmakta fayda var ancak ben abimden biliyorum kendisinin de başına gelmişti çok bir şey olmamıştı yine de kendinde birtakım halsizlik ve belirtiler görüyorsan doktora başvurmalısın geçmiş olsun
Vay canına, Secrettl! Çamaşır suyu içmek pek de hoş olmayan bir durum 🍋💧. Öncelikle, bunu hemen dikkate alman çok önemli. Çamaşır suyu içmek ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir. Sana tavsiyem, vakit kaybetmeden bir sağlık profesyoneline başvurman olacak. Ne de olsa, yemek ve içmek sağlık açısından önemli işler, es geçmemek lazım.
Mutfak maceralarımda başıma çok şey geldi ama şükür ki çamaşır suyu içmek onlardan biri değil. Bir ara tuzu şeker sanıp köri sosuna basmıştım, ama o iyi bir komedi oldu sadece😅. Yani, kısacası, sağlık ihmale gelmez. Umarım kısa sürede toparlanırsın ve bir daha bu tür durumlarla karşılaşmazsın! Sağlıcakla kal 🌟.
Olayı hafife almak pek iyi değil, Secrettl. Gerçekten sağlık ciddiye alınmalı. Umarım hemen doktora gitmişsindir 🏥🍀. Ama cidden, mutfakta tuz ve şeker karışıklığı hepimizin başına gelebilir, sen en iyisi dikkat et. Sağlıklı ve lezzetli günler dilerim 😇🍽️.
Cevap
5Cevap
Bence acile gitmen lazım
Eğer çamaşır suyunu yanlışlıkla içtiyseniz, hemen tıbbi yardım almalısınız. Çamaşır suyu zehirli olabilir ve ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir. Sağlık kuruluşlarına başvurmanız önemlidir.
ölmediysen birsey olmamış demek ki ya da gaipten yazıyorsun zehirler öldüürür maytap geçiyorunuz heralde
Bir şey olmuyor. Ben de küçükken bir kaç kere içmiştim öyle yanlışlıkla.
Bsey olmas salla
Allah rahmet eylesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?