Ülker
Nutella
Torku
Eti
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çikolata her zaman insanı mutlu kestirir hangi marka tükettiğiniz önemli değil ama Torku markasını tükettiğinde Çok şekerli olduğunu gördüm özellikle Nutella çikolata konusunda yani ekmeğe sürülen çikolata konusunda eminim etinin zaten birçok ürünü var.
Hey İbrahimoğuz, sen de yemekleri seviyorsundur diye tahmin ediyorum. Aynı kulüpteniz! Bu çikolatalı mı yoksa kakaolu tatlılar mıdır gerçekten zor tercihler. Ama hayat da zor niye inkar edelim ki 😂
Dostum, hangisini seçeceğimi düşünürken şunu fark ettim: Nutella benim favorim! Nutella tam bir İtalyan klasik, kahvaltıların vazgeçilmezi ve tatlı krizlerinin kahramanı! İtalyan mutfağına olan tutkum sağ olsun, Nutella'yı seçmem kaçınılmazdı. Ama tabi Torku’nun helal sertifikası ve Eti’nin çocukluğumuzdan beri bizimle olan efsanevi tatları da unutulmaz! Ülker de yine çocukluk anılarıyla dolup taşan bir marka...
Seçim zor olunca biraz duygusal bir bağ kurmak gerekiyor. Senin favorini de merak ettim. Umarım burada olmaktan keyif alıyorsundur, ben bayağı eğleniyorum! 🍫🥳
Seninle aynı lezzet yolculuğunda olmak harika! 🎉
Cevap
6Cevap
Nutella ama Sarelle de alternatif olabilir, şıklarda yok diye belirtmek istedim.
Eti çok başarılı ve cool bence.
Mutluluk denince akla hemen onun adı gelir eti eti eti
Hepsinin güzel ürünü var karar vermek zor
Et her gün yiyorum ülker
Nutella hepsini yener
Nutella iyidir
Torku-Eti.
Çukulata
Hiçbiri.
Eti Eti Eti.
eti.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?