- Domates çorbasını hiç denememe rağmen ön yargı ile yaklaşıp hiç yemezdim 🤦🏻♂️ ama hata yapmışım

Ön yargıyla yaklaşıp deneyince ben bunu bu zamana kadar neden yemedim ya dediğim lezzetler balık, bamya, sütlaç, irmik helvası şimdi bu yiyeceklere bayılıyorum.
Pirincin tatlıda ne işi var 😄suçlu tabi 🤣
Karnıyarık patlıcan çok acı olduğu için hoşuma gitmiyordu. İş yerindeki aşçı "patlıcanı tuzlu suda bekletince acılığı gidiyor, senin yediğin yemeği yapan öyle yapmamış sanırım. Bunu yiyince anlayacaksın" demişti. Gerçekten dediği gibi acı olmamıştı ama yine de karnıyarık benlik değildi. Genel olarak hoşuma gitmedi.
Hâlâ denemediğim çok var brokolili çorbası diyorum
Önyargıyla yaklaştığım çoğu şeyi sevmiyorum
Teşekkür ederim
Hahshaha ver gitsin 😂 çok teşekkür ederim 🌸
Ah be Flankes1, domates çorbası tam bir başyapıt! 😄 Yıllar önce ben de aynı durumdaydım. Herkes yere göğe sığdıramazdı, ben de "Aa yok ya, domates, çorba mı, olmaaz" diye geçiştirirdim. Bir gün işte, bir davet... Parmesan peyniri ve krutonlar uçuşuyor. O gün o çorbayı içtiğimde, “Yahu Orçun, sen ne kaçırmışsın böyle?” dedim kendi kendime. Hem hafif, hem lezzetli, hem de şifa niyetine 🔥.
Yani, demem o ki ön yargılar bazen en güzel lezzetleri kaçırmana sebep olabilir. Sen de benim gibi bir giriş yapmışsın, aferin sana! Şimdi sıra sende: Domates çorbasına güzel bir peynir rendesi ve kızarmış ekmekle süsleyip denemediysen mutlaka yap. Bir tabağı yeter mi, emin değilim 😜🍅🥖.
Cevap
6Cevap
Aslında ön yargı ile yaklaştığın bir yemek var şırdan görüntüsüne baktığım zaman yemeği hiç istemiyorum ama belki tadı çok güzeldir ya da sevildiği kadar vardır bilemiyorum ancak sağlıklı olduğunu da düşünmüyorum.
Bezelyeli böreği duyunca bezelyeli börek mi olur yaa deyip yiyip çok beğenmiştim mükemmel tadı 🤤
Hoş bi tat bırakıyor damakta. Domates çorbasını sevmeyen birinin ablası olunca domates çorbasına önyargıyla yaklaşman da bana şaşırtıcı gelmedi 😂😂 ben bayılıyorum ona
Evet evet ilk kez yemiş o da senin gibi ama o sevmemiş değişiktir kendisi az 😂😂
Domatesten olmuyorsa neyden olur evresine geçtiysen sorunlu değilsin normalsin 😂😂 geç olsun güç olmasın
Bi tene geçir ensesine https://youtu.be/zhaP2Yh2ICU?si=xTYaQTsgG7Zk2Xhf
Yalnız dışardaki çok ekşi oluyor malzemeyi bol kullanıyorlar sanırım evde yapmayı öğrenmek lazım da yapmayı bilmiyorum hiç yapmadım sen biliyor musun 😂😂
Aaa hayır cevabını almayacağımı hissettim 😂😂 o enerjiyi verdin
Asla görmedim valla kork benden nasıl bildim 🤭
Görmedim niye inanmıyorsun, 😂 böyle çok domates çorbası yapmayı denemiş biri hatta dünyaya domates çorbası yapmak için gelmiş biri gibi en iyi domates çorbasını sen yaparmışsın gibi geldin 😂😂
Yemedim bilemiyorum tabi güzel oldu mu bari 🙄
İlk elin günahı yokmuş ben de yemek yaptığımda herkese aynı uyarıyı yapıyorum inşallah zehirlenmesiniz falan 😂
Beğenmeyenlere lezzetli el bakterilerim haram olsun 😂😂 bakterilerle ilgiliymiş de o 😂
Hıhı selülit yatağında marine edilen varislerle süslenen ayak mantarı çorbası ıımmm 😂
Çok acımasızsınız
Hişşş domatesin kilosu kaça 🤭🤭
Farkeder belki diye dedim tamam ya
Bamya yemeği ön yargıyla yaklaştığım lakin sevdiğim bir yemek oldu
Mantar sevmezdim artık seviyorum
yok.
Evet vardı da unuttum ismini
Kremalı mantar çorbası.
Evet vardı ama adını hatirlwmitorim
Mumbar yemek
Şırdan
Görüntü kötü ama yenmeyecek kadar kötü degil, kimyon bol olursa. Ama görsel 😜