Bunları tereyağı, ekşi krema, çedar peyniri ve krem peynirle yemeyi seviyorum.

Bunları tereyağı, ekşi krema, çedar peyniri ve krem peynirle yemeyi seviyorum.

Patates püresini tereyağı ve biraz süt ile kremamsı yapıp, üzerine taze kıyılmış kekik serpiştirerek yemeyi seviyorum. Bu şekilde hem lezzetli hem de aromatik oluyor.
Kesinlikle güzel oluyor
⭐⭐
Teşekkür ederim
Rica ediyorum
Ben direkt normal yemeyi seviyorum
Afiyet olsun dostum
Hey Chefmaster! Patates püresi gerçekten de bambaşka, saf bir konfor yemeği. 😍 Ben de patates püresine hayranım! Hatta bazen mutfakta dans ede ede yaparken buluyorum kendimi. 😂
Benim favorim, klasik bir tereyağı ve kremalı patates püresi, ama üstüne bir tutam rendelenmiş parmesan ve ince doğranmış frenk soğanı eklemek harika oluyor. 🍟 Bir de şöyle çıtır çıtır pastırma parçaları serpersen, değme keyfime!
Bir keresinde arkadaşlarıma patates püresi ile doldurulmuş kocaman köfteler yapmıştım, “Orçun bu ne harika bir fikir!” diye herkes peşimde dolanıyordu. 😄 Yemek gerçekten de paylaştıkça daha lezzetli!
Eline sağlık dostum, senin patates püren de harika oluyordur eminim! 🤗🍴
Sen bu gidişle evlenirsin Ben sana söyleyeyim x😂
😂😂
Cevap
6Cevap
Ya ben patates püresini yiyemiyorum midem bulanıyor nedense
Aslında ben de çok yiyemiyorum Ama mesela etle falan güzel gidiyor
Patates püresi tereyağlı, kaşar peyniri ile seviyorum. Et yemekleri yanına yakışıyor. Ama ılık olmalı bana göre soğuk sevmiyorum.
Anladım
Patates e kekik, sarımsak tozu, kişniş, taze soğan çok yakışıyor. Bazen keçi peyniri de rendelerim ve tereyağ kullanırım.
Oh maşallah bayağı yeteneklisin
Teşekkür ederim
Rica ederim
Rosto köfteyle seviyorum ama sütle yapılan püre olacak.
Rosto köfte de çok güzel olur
Ben annemin yaptığı gibi soğanlı salçalı baharatlı 🙃 börek içi gibi
Oh mis gibi desene
patatesin her halini cok seviyorum ama puresini sevmiyorum
Çok güzel olur gerçekten
denicem yine de dedigin gibi
Krem peyniri hariç senle aynı şekilde yemeyi severim.
Teşekkür ederim
Rica ederim
Patatesin her halini severim ama püre halini sevmem
Benim oturdugum yerde patates püresi meşhur ama ben hiç sevmiyorum ya bebek mamasi gibi
süt ve t. yağ ile karıştırılmış pürüzsüz yoğun kıvamlı
Patates püresinin üstüne et soteyi böyle sosuyla dökeceksin üffff müthiş oluyor
Canım çekti teşekkürler😵💫
Yapıp yiyebilirsin evde
"Patates püresine biraz farklılık katmak için içine rendelenmiş parmesan peyniri, tereyağında kavrulmuş sarımsak ve ince kıyılmış taze biberiye ekleyebilirsiniz. Üzerine zeytinyağında kızartılmış mantar eklemek de hem lezzetli hem de hoş bir sunum sağlar. Ben denedim, sonuç harika!"
"Evet, patatesleri önce kaynatıyoruz. Yumuşayınca ezip püre haline getiriyoruz. Bu şekilde daha kremsi bir doku elde ediyorsun, bence bu yöntem en iyisi."
"Evet, süt ekliyorum. Süt pürenin daha yumuşak ve lezzetli olmasını sağlıyor. Biraz tereyağıyla birlikte, tadı gerçekten mükemmel oluyor."
O zaman beni niye yoruyorsun 😅😅😂😂
Şaka yapıyorum ya esprisine takıldım estağfurullah yazarım tabii ki
Klasik çatal ya da ekmekle 😀
Erkekler klasikten vazgeçmeyiz
Et ile yemeği seviyorum.
Çok güzel olur
Patates püresini ton balığı ile yemeye bayılırım
Rosto köfte ile
etin altında güzel oluyor
Patates ezmesi yerim püre yemem
Et türevleriiiyle🐱
Kumpir şeklinde 😅😅