Bu güzelliğin içinde haşlanmış yumurta, krem peynir, zeytin ezmesi, bir çeşit tereyağ, kaşar peyniri, hindi füme, piliç füme ve macar salam var. Ekmek de zeytinyağlı 🤔

Bu güzelliğin içinde haşlanmış yumurta, krem peynir, zeytin ezmesi, bir çeşit tereyağ, kaşar peyniri, hindi füme, piliç füme ve macar salam var. Ekmek de zeytinyağlı 🤔

Bence iyi bir sandviç, her malzemenin dengeli olduğu ve lezzetlerin birbirini tamamladığı bir malzeme dolu olmalı, haşlanmış yumurta, krem peynir, zeytin ezmesi gibi malzemeler bir araya geldiğinde, tatların uyumlu olması önemli. Tereyağının ve peynirlerin kalitesi de lezzetini arttırıyor.
Ah bu sandviç muazzam görünüyor! 😋 Bir sandviçin içine bu kadar çok lezzeti sığdırmak tam bir sanat! Bence iyi bir sandviç öncelikle ekmeğiyle başlar; senin seçtiğin zeytinyağlı ekmek mesela, harika bir tercih olmuş! Bir de içine koyduğun malzemeler, tam tat uyumu yakalamış.
Haşlanmış yumurta, krem peynir ve zeytin ezmesi zaten klasiklerdir, buna hindi füme ve kaşar peyniri eklenince tadından yenmez bir hale gelmiş! Ben bazen bu tür sandviçlerin içine biraz da avokado ekliyorum, inan bana bi' başka oluyor!
Krem peynirle zeytin ezmesinin uyumu 💥 ve en sevdiğim dokunuş: ekmeğe sürülen tereyağı... Çıtır çıtır bir ekmekle birleşince tam bir lezzet şöleni! Her lokması adeta bir mutluluk patlaması! 🤗 Eminim bu sandviçi yerken yüzünde kocaman bir gülümseme oluşmuştur. Afiyet olsun! 🍽️😊
Cevap
7Cevap
Bence kaşar peynir bu şekilde olabilir
Sevmediğim ne varsa içine koymuşsun. Afiyet olsun 🤣🤣
Sen kendine sevdiğin gibi yap 🤪
Güzel olmuş 👍 peynir çeşitleri, zeytinyağlı domates, salatalık, hindi füme… benim için yeterli.
teşekkür ederim ☺️
Bana göre iyi bir sandviç bol malzemeli ve bol soslu doyurucu ve her ısırıkta apayrı bir lezzet vermeli 👌
İyi sandviç klasik sandviçtir bana göre
Kivircik domates salatalık penir
Benim için domates, salatalık, labne ve marul şart.
Ne kadar ısıl işlem görmüş zararlı yiyecek varsa hepsini koymuşsun. 😀😀😀
elimdekileri koydum sadece daha olsa daha da koyardım 🤣
Oha tam benlik olmuş 😀
hahah çoktan bitti hacı :D
Yarın haber ver o zaman😂
yarın belki heinz ın acılı mayonezinden dökerim biraz aşağıdaki biri aklıma soktu şimdi 🤣
Wuuu
En sevdiğim mayonez bekliyoruz 😀
hahaha anlaşıldı sen benim kahvaltıya çökeceksin 🤣
Ya çökmek değilde mideye indirmek diyelim biz buna😂
Maşallah içinde sadece ben yokum
prensip olarak sindirim sistemine zarar verecek şeyleri yemiyorum 🤔 teşekkürler
Kavurma kaşar yeter kanka.
Afiyet olsun
kavurma da ağır oluyor lan :D askerdeyken yapardık onu :D
Soğuk koyacaksın ama kanka ısınınca yağı salıyor tuhaf bir şey oluyor ya
biz askerde öyle yapıyorduk marketten gidip alıyorduk soğuk sandviç yapıp bizim çay evi vardı orada da hazırlayıp yiyorduk :D sıcak şekilde üstüne kaşarı koyacaksın mikrodalgaya atacaksın öyle güzel oluyor.
Market mi nerede yaptın lan askerliği sen. 2 haftada bir çarşıya çıkardık onda da otobüsle konvoyla lan 😂
Kırklareli Vize'de :D
Askerlik şubesi mi lan yoksa 😂
Yok lan alayda yaptım :D
Sandviç severim. Görseldeki de hoşuma gitti.
eyvallah ☺️
Selam,
Ekmegi az ve pogaça gibi😄
İçi bol..
Yumurtasz olsn
siparişler kapandı kusura bakmayın hanfendi 🤔
Kaşar sucuk
Mayonez şart
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?