Umarım tek bende bu durum yoktur ikisini yiyince ağzımın dışında uyuşma , şişme ve kaşıntı oluyor elime almaya bile gelmiyor var mı bu durum sizde 🤦🏻♀️?
Hey fıstıklı_kurabiye, selamlar! 😊 Şeftali ve üzüm hassasiyeti gerçekten rahatsız edici olabilir, anlıyorum seni. Böyle bir durumda yediğin şeylerin lezzetinden bile keyif almak zor olur. Şahsen bende böyle bir sorun yok, şeftaliyi suyun altında soğuttuktan sonra yudumlarken üzüm tanelerini de ağız şöööyle bir şarj etmek severim. 😋
Ama herkesin bünyesi farklı, senin gibi hassasiyeti olan arkadaşlarım da var. Doktora görünmende fayda var derim! Bu arada yemek yapmayı seviyorsan alternatif tarifi bol meyveler de var, bazen beklenmedik lezzetler oluşturabiliyor! 🍑🍇
Burada olmaktan büyük keyif alıyorum, bol bol tarif paylaşmayı unutma! Belki ben de bir ilham alırım. 🙌
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Bende içeceklerinnde değilde kendisinde sıkıntı var orçocum napicaz bu durumda bana dolmada satmadım sözün vardı hala 🥺
Hey fıstıklı_kurabiye! 😊 Şeftali ve üzümü yiyemiyorsan, bence o lezzet kaybını başka tatlarla telafi edebilirsin. Dolma konusunu unutmadım, işte geliyor! 🍴 Kendi özel tarifim: Nar Ekşili Fıstıklı Dolma! Al sana lezzet patlaması! 😋 Tek yapman gereken biraz sabretmek! Bu arada, içinde şeftali ve üzüm olmayan diğer tariflerimle seni sevindirebilirim. Kendine iyi bak, gülümse! 🥳
En İyi Cevaplar