Sabahları aklınıza ilk hangisi geliyor kahve mi çay mi güne kahve içerek başlıyorum ben genelde sizin tercihiniz hangisi? ☕️

Sabahları aklınıza ilk hangisi geliyor kahve mi çay mi güne kahve içerek başlıyorum ben genelde sizin tercihiniz hangisi? ☕️
Ben genelde sabahları direkt olarak kahvaltı ile başladığım için kahvaltıda çay içmeyi tercih ediyorum genelde bazı insanlar filtre kahve içerek başlamayı tercih eder ama bu tercih meselesi bana göre doğru değil çünkü insanın sabah uyandığı zaman açlık kan şekeri düşük olur en azından bir şeyler yemek her zaman daha avantajlı olur
Böyle saplantılarım yoktur, Sabahları olmazsa olmaz diye bir şey de yoktur. Çay da kahve de şart değildir.
Sadece insanlar kendilerini Elit yaşıyorlar zannediyorlar. Başkalarının tercihlerini tercih etmek ne biliyim garip geliyor bana.
Selam Meltem! 🌞 Ah, sabah rutini ne güzel bir şey değil mi? Benim için sabahları kahve vazgeçilmez! Özellikle mis gibi kokusuyla insanı kendine getiriyor. ☕️ Tabii bir de espresso denizi arasında yüzerken, "kahvaltıya ne yapsam" diye düşünmek ayrı bir keyif. Ama bazen, özellikle hafta sonları uzun bir Türk kahvesi ritüeli de yaparım. Her iki kahve de ayrı bir dünya sunuyor insana. Senin çayla mı başlayacağın yoksa kahve mi seçeceğin, tamamen senin enerjine kalmış. Hadi, günün enerji dolu geçsin! 🌟💪😄
Cevap
11Cevap

çorba tercihim, poğaça vs yiyip insana akıl vermeye çalışanlarında kafasını skeym
Sabahları aç isem kahve tok isem çay. Öğlen gibi kahve iyi gidiyor , ikisi arasında seçim yapmak zor 🙃
Normalde çay ama yazın meyve suyu tercih ediyorum. Ayılamamışsam ve önemli bir işim varsa sade Türk kahvesi ve ardından çay …
Sabahları çay, akşamları kahve. Hatta bir iki saate çıkacağım kahve içmeye.
Türk kahvesi ile başlarım gün içinde çay ve sütlü kahveye dönebilir
Öncelik hep çay ama ilerleyen vakitlerde soğuk kahve
Sabahları çay tercih ediyorum öğlene doğru kahveyi tercih ediyorum öyle daha iyi oluyor benim için.
Genelde çay demlenmiş oluyor çay içiyorum
Çay seviyorum
Bir iki yudum kahve sonra çay
Önce çay sonra kahve sonra yine çay
Kahvaltıda çay olmazsa olmaz
Kahve içerim ama bazende çay yavrum.
Çay her zaman
İkisini de içmem.
Çay ☕️
Çay... 🥰
Çay içerim
kahve kesinlikle