Yeme & İçme Sabahları çay mı kahve mi tercih edersiniz? Görüncekadamlar Takip Et Yoda Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Ben çaycıyım kahve gğn içi keyif için Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Güncelll Sabahları çay mı kahve mi tercih edersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Ben kahve seviyorum 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Hiç fark etmiyor ya bugün çayla başladım kahveyle devam ediyorum 1 0 Yorumla
Approved Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Süt tercih ediyorum ben 1 6 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Her sabah mı😳 Yorumla Approved +1 yıl Her sabah ve akşam Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Wooow çocukluk alışkanlığı mı Yorumla Approved +1 yıl Galiba olabilir ama sütü seviyorum Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Güzel bir alışkanlık Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Biraz da bal katıyorsan... Yorumla
karamelizeaşk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 549 cevap paylaştı. Sabahları çay içmek daha iyidir 1 0 Yorumla
rapunzely Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 335 cevap paylaştı. Uykum açılsın diye bazen kahve bazen yeşil çay. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sütlü kahve, yanında çay kahve yoğun olmalı. 0 5 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Sütlü kahve de pek lezzetli olur. Bayadır içmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet kesinliklee Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Gece de keyifli olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her zaman tüketebilirim şimdi bile canım çekti kalkıp yapıcam sen de ister misin Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Aaaaa bana da yap pazar keyfimiz olsun Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çay. 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Ikiside degil 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,3b cevap paylaştı. çay. 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kahve... 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Kahve 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben kahve seviyorum
Hiç fark etmiyor ya bugün çayla başladım kahveyle devam ediyorum
Süt tercih ediyorum ben
Her sabah mı😳
Her sabah ve akşam
Wooow çocukluk alışkanlığı mı
Galiba olabilir ama sütü seviyorum
Güzel bir alışkanlık
Biraz da bal katıyorsan...
sabah kahve tabii ki akşam da çay sefası shahs
Sabahları çay içmek daha iyidir
Her zaman çay tercih ederim
Uykum açılsın diye bazen kahve bazen yeşil çay.
Çay.
Sütlü kahve, yanında çay kahve yoğun olmalı.
Sütlü kahve de pek lezzetli olur. Bayadır içmiyorum
Evet kesinliklee
Gece de keyifli olur
Her zaman tüketebilirim şimdi bile canım çekti kalkıp yapıcam sen de ister misin
Aaaaa bana da yap pazar keyfimiz olsun
Çay.
Ikiside degil
çay.
Kesinlikle Çay
Çay içerim
Kahve...
Kahve
Kahve
Çay tercih ederim.
Kahve
Çayyyy