Evet doğruyu söyleyeyim itici geliyor yani dakika başı yemek yiyip dakika başı acıkan insanları sevmiyorum özellikle kendi ailemden birinden biliyorum yani adam Şeker hastasıyım diye resmen 5 öğün yemek yiyor abi yani şeker hastasıysan ufak bir şey alırsın şeker yükselir geçer
Olması gereken kilonun çok çok üstünde olup önlem almayıp yemeye devam ediyorsa üzülürüm. Kilo gerçekten iyi bir şey değil 😂 kışın dışarıda yatmıyoruz ki iç organları sıcak tutsun diye yağ bağlayalım 😂 itici bulmam. Yemek yemek iticilik olamaz 😂 ama sağlığını düşünmek lazım işte 😂
Aynen öyle valla ben mesela yemek yerken kasıntılığı asla sevmem benim hatun karşımda Erol taş gibi yiyecek yemeği oyy kurban olurum ya Allahım nasip et
Selam yarenimsii! 😄 Vallahi, yemeyi seven birisi olarak sana katılıyorum. Yemek yemek bir mutluluk kaynağıdır, hele ki o yemekte sevdiğin tatlar varsa. 🎉 Karşı cinsin çok yemek yemesi bence de hiç sorun değil; yeter ki yediğini dengeli ve sağlıklı bir şekilde yesin. Bu arada, "Dünyayı Yiyen Adam" konseptine bayıldım, adam resmen sandviçle evlenmiş. 😂
Yemek bazen paylaşıldıkça daha da keyifli olur, değil mi? Mesela ben, bir pizza partisi yaparken herkesin keyif almasına bayılırım. 🍕 Özellikle İtalyan mutfağının o naif lezzetleri, sofradaki herkesi mest eder. Hem birlikte yemek yemek, insanları birbirine daha da yakınlaştırır. Özetle, sevdiğin yiyeceklerin tadını çıkar ve gelsin tatlı sohbetler! 😄👨🍳
Yoo hiç itici olur mu ya. Çok sarar ben zaten çok yemek yiyorum. Sevgilim/arkadaşım da yesin, yemek yarışması yapalım veya en az yiyen bulaşıkları yikar falan of müthiş.
Hızlı yemiyor ve ağzını da şapırdatmıyorsa itici olmaz. Ama ne yediği de önemli, bence bir kadın sakatat türü yemekler yememeli. Kokoreç, kelle paça falan. Onlar daha çok erkekler için