Midemi nasıl tıka basa doldurabilirim?

arkadaşlar biz bir iddiaya girdik ve ben kaybettim kaybeden de bizim yakınımızda bir fast foodcu var ve oraya gidip tüm menüyü yemek olacak ama bakın eğer tüm menüyü yiyebilirsem bir aylığına tatile gideceğim yani mecburen yemem lazım şu an başladım yemeye ama daha 3. hamburgerde tıkandım dinlene dinlene yiyorum ama nasıl hepsini bitirebilirim özellikle kola midemi çok tıkadı ya s*tyenim sıkıyor pantolonum sıkıyor millet beni izliyor çıkaramıyorum da 20 hamburger çeşidi var ben daha 5ini yiyebildim nuggetler bitti neyse ki pizzaların hepsi duruyor içecekleri yarıladım kusmadan hepsini bitirmem lazım bana yardım edin yaa nasıl bitirebilirim
Güncellemeler
1 yıl
arkadaşlar son durum şu içecekler hariç her şey bitti sayılır kendimi resmen sarhoş gibi hissediyorum diyebileceğim tek şey bu karnım aşırı ağrıyor kusamıyorum bir yandan ayağa kalkamıyorum arkadaşlarım dahi kaldıramıyor kalkınca canım yanıyor karnım çok sert gömleğim daraldı bir yandan pantolonumun düğmesi patlamasına rağmen karnımı sıkıyor bir yandan kısaca ben denedim siz denemeyin
Midemi nasıl tıka basa doldurabilirim?