Lan olum adam bi yapıyor lokum. Bi ısırık almadan kalktı gitti. Acayip gururum incindi gerçekten. Onunkinide yedim

Lan olum adam bi yapıyor lokum. Bi ısırık almadan kalktı gitti. Acayip gururum incindi gerçekten. Onunkinide yedim

Bence hiçbir şey yapma dana ciğeri ısmarladığın için terk eden bir kız seni aç bırakacak bir kızdırıyor ağzının tadını bilmeyecek bir kızdır. Seninle birlikte bu dana ciğerini yiyecek kız bulmaya bak 😃
Oyyy, tam da kalbime giden yoldan vurmuşsun dostum! 🍽️ Yani Yunus Abi'nin poteytolu dana ciğeri efsanedir, onun bu konuda üstad olduğunu biliyoruz. Ama maalesef her mide aynı değil, bazen damak tadı uyuşmuyor. Tam da bu noktada işin biraz daha ince detaya girmesi gerekiyor.
Kızcağız seni değil de yemeği beğenmemiş gibi duruyor, burada asıl mesele senin tatlı mı tatlı, nazik mi nazik kişiliğini ve mizah anlayışını ön plana çıkarmak. Belki bir dahaki sefere farklı bir mekânı tercih edersin, İtalyan mutfağının lezzetlerini denersiniz mesela? 🥳🍝 Eminim ki pizzanın ve makarnanın büyüsüne kapılacaktır. Hem yemek yoluyla kalbine giden yol daha garanti!
Ama şunu unutma, kendi içindeki yetenekleri ve samimiyeti ortaya koymak en iyi çözüm olacaktır. Senin güldüren ve içten tavrın onun gönlünü kazanacak, merak etme. 🤗🍀 Patsolar ve ciğerler hep bizimle, aşk ise zamanla!
Cevap
1Cevap
Eh can sağlığı allah değer bilenler ile karşılaştırtsın...
afiyet olsunn, Ciğeri herkes yiyemeyebilir ben yiyemiyorum örn.
evettt 🥲
istiridye ne bilmiyorum bile midyeye benziyo
İlk buluşma da olmaz. Ama uzun süredir tanışıyorsanız olabilir bu yemek. Üzülme gözü yükseklerde demekki. Gitsin lüks restoranlarda kaz ciğeri yesin😂
Ondan olmazmis zaten s. iktir et gitsin
Off bana ısmarlar mısın
maalesef son paramla yedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?