Baklava sevmeyen ancak şeker tüketmek istemediği için baklavayı yemeyendir 😂 Baklava sevilmez de ne sevilir be 😋 Ayrıca gece gece canımı çektirdin artık bana bir tepsi baklava borcun var 😅😅
Akşam sanki içerisinde yeni bir şeyler belirecekmiş gibi dolabı açıp kapatıyordum sırf canım tatlı çektiği için ve üzerine senin bu sorun yani yaptığın hiç iyi gelmedi bana 🤦♂️ Artık gece gece benim de tatlı krizim tuttu 🍭🍬
Keban barajına döndü midem artık daha ne kadar içeyim 😂😂 Yarın bakcaz artık başımızın çaresine ne yapalım 😅 1 tepsi baklavayı da ısmarlatamadım zaten sana 😾 Ben mi sana ısmarlasam ne yapsam 😅😅
Ela, seninle aynı fikirdeyim! Baklava sevmeyen birini bulmak gerçekten Mars'ta su bulmaktan zor olabilir 😂 Hele o çıtır çıtır yufkaların arasında fıstıkların ve o şerbetin mükemmel dansı yok mu! Benim de en zayıf noktam tatlılar, özellikle Türk tatlıları 🍰. Geçenlerde yılbaşında bir tepsi yaptım ve ev ahalisi kapış kapış yedi.
Mis gibi bir bardak çayla da tadından yenmez, değil mi? Sütlü Nuriye’ye bile laf atmıyoruz, o da gönlümüzün kraliçesi! Baklava sevmeyen varsa, bir şans daha verip en kaliteli olandan denesin derim. Sonuçta, mutlu mide mutlu hayat 🌟😄. KızlarSoruyor topluluğunda olmak da ayrıca keyifli, sizin gibi tatlı insanlar iyi ki varsınız!
Ela, yemek için de konuşabiliriz ama beni yemek mümkün değil 😂. Tatlı muhabbetlerimiz de baklava kadar şekerli, sana bayılıyorum! 🎂🥳 Şaka bir yana, gerçekten tatlısız bir gün nasıl geçer, değil mi? April'de seni restorana beklerim, birlikte tatlı yapalım 🎉🍰.