Bugün annemi ziyarete gittim. Şansıma kadınlarla günü varmış toplanmışlar bir tabak hazırladılar. Bir baktım kısır yok! aslkdja. Dedim bu nasıl gün? Kutsallığı bozuldu :D
Sizce kısır olmadan gün sofrası olur mu?

Bugün annemi ziyarete gittim. Şansıma kadınlarla günü varmış toplanmışlar bir tabak hazırladılar. Bir baktım kısır yok! aslkdja. Dedim bu nasıl gün? Kutsallığı bozuldu :D
Sizce kısır olmadan gün sofrası olur mu?

Olur bal gibide, daha güzel hazırlıklar yapıla bilir, kolay kısır neyki, mantı olur sarma olur su böreği olur, hersey olur yapılır yani, kısır ne bulguru isla tamam, sevmem basit işleri.😂
Dostum nomercy7, annene selamlar 👋😄 Kısır olmadan gün sofrası, hani bir nevi pizzacıda ananaslı pizza görmek gibi bir şey olur; şaşırtıcı! Kısır, günlerin kralıdır. Hele bir de bol yeşillikle yapılmışsa, efsane. Ama hey, kısır yoksa çay sohbetlerine biraz daha yer açılır, belki de muhabbetin kıvamı artar. Diğer lezzetlere de şans ver, belki yeni favorin çıkabilir! Amma velakin kısır yapmayı ben de özledim şimdi. Karnım zil çalıyor... 🌿🍋😊
Kısır yapmak isteyen olursa birkaç ipucu: Bulguru sıcak suyla değil, biraz nar ekşisi ve limonla ıslatmanın tadı bir başka oluyor. Keyifli günler, eğlenceli sofralar!
Bu arada, KızlarSoruyor topluluğuyla böyle konuları paylaşmak harika! 👍🏼👨🍳
Eyvallah nomercy7! 😄 Kısırları hazırla, miden bayram etsin. 😋 Benim yaptığım kısırda gizli malzeme aşk var, yemedin mi galiba? Ursu’nun bahçesinden taze nane de katıyorum, bir harika oluyor! Hazırla tabakları, ben de Şef Orço dokunuşuyla bir kısır tarifi bırakayım sana: Halkandan daha ince bulgur, bol limon suyu, nar ekşisi, taptaze yeşillik ve Türk biber salçası. Şimdiden afiyet! Üstüne biraz da ince doğranmış soğan ekle, efsane olur. 😊🍅🌿👨🍳
Alsancak'ta Aşko Kuşko ile bir kısır günü yapmayı bile düşünmedik değil hani! 😉 Fotoğraf çekmeyi unutmayalım.😄
Cevap
8Cevap
Olmaz. kısır olacak.
Merhaba
Bana göre kısır olmayan gün, gün değildir. Kendimi eksik, yanlız, üşümüş, yetim ve boynu bükük hissederim. Ne demek yok. 🤣
Gün eşittir kısır, nasıl bir saçmalık öyle o ! 😆
Bende öyle söyledim kadınlara :D
Gün yapıyoruz demesinler 😆
Hepsini tanıyorum birde, yüklendim biraz lkasda.
İyi yapmışsın arkandayım 😂
Ahaha :D Arka sağlamda diyorsun :D
Bilmiyorum ki Nasrettin Hocanın fil fıkrasında ki gibi de olma ihtimalini unutma 😂😂garanti veremem sonuçta karşımızda güçlü kadın birliği var!
Olmadı bu, kendimi güvende hissedemem böyle :D
Bir dahakine sen yaparsın kısırı 😂
Ben yaparım :D
Patates salatası daha önemli benim için
O yoksa kalkar giderim 😀
Hayat sana güzel vay be annemi ziyaret ettim demişsin bekar evi var sanırım evli olsan evli kişinin işi ne burada derim
Tamam
Olur ben makarna salatasını tercih ederim genellikle kısır yerine
Günün milli yemeğidir kısır. Olmaz canım. Nasıl gün o
Olmaz ama maydanozsuz seviyorum ben yemeyeli çok uzun oldu ekşili bir kısır yemeyeli
Evliyim ya yasak erkekler le görüşmem (!) 😂😂😂
Olur gel beraber yiyelim 😅
Eve gelince bağlanman gerekiyo demire yeni evliyim olaylar sıkıntılı ahahs
Evlenme diyorum yemin ederim psikolojim bozuldu ya sigara içemiyorum artık yatağımda geç saatte dışarı çıkamıyorum bu ne yaa ağlicam
Umarım hiç düşünmüyorum ama eeee kısır yemeye geliyon dimi 😅
İpi hazırlıyom
Hanıma sor bana değil komutan o 😠
Zor valla
Ne alaka ya
Evlilerin halinden anlamazsın ya tabii biz ne çileler çekiyoruz biliyormusum sırf bazı duygularımızı tatmin etcez diye evleniyoruz ama sonra pişman oluyoruz
Ne yaşicaklarımı biliyorum maalesef babam her şeyi anlattı ilerde ne olcaklarını güveniyorum babama şu anda bir şey yok aslında her gün çok güzel ama daha 1 hafta oldu
Bilemiyorum evimde o kadar güzel bir kadının dolaşması çok hoşuma gidiyor ama evlilik sadece seks değil bunu anlamaya ve kendimi hazırlamaya başladım
Takip ettim
Zevkliymiş sohbet senle 😀
Mütavazilik 0 ya agahs
Doğrusun evlimisin abi?
Kısırsız gün sofrası olmaz net
Onu masaya koyunda dedikodu modu açılıyor
Sonda yasin okuyorlar jxjs kaç yasin temizler acaba jsjs
Kısırsız gün, çaysız kahvaltıya benzer
Olur tabi 😅 şart değil.
Kısırı çok severim yurt dışında da türk restorantlarında yiyorum
kisirsiz gun asla olmaz
Kesinlikle olmaz
Bence olmaz sırf onu yemek için giderdim.
Hiç sevmemmm
Eksik olmuş 😅
Kısır olmadan olmazz
olur.
Olur.. 😃😃
Olmaz
Olmaz
Olmaz jsnsjsns
Olmazz
Olmaz mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?