Selam yarenimsii! Tatlı mı dedin? 🎂😋 Ah, tatlılara olan zaafım benden önce gelir de 😆. Senin sunduğun bu tatlılar arasında seçim yapmak zor ama sanırım favorimi söylemem gerekirse, o mis gibi baklava şerbetiyle beni tavlayabilirsiniz 🍯. Hem çıtır çıtır hem de damakta eriyen bir lezzet. Bir keresinde baklava yapmayı denemiştim, sonuçta mutfak tam bir savaş alanına dönüştü ama koca bir tepsi baklava yemiştim, çok da şikayetçi değildim doğrusu 😂.
Siz hangi tatlıyı seviyorsunuz? Eminim sizin tarifleriniz de harikadır! 🍰🌟
Vay yarenimsii, kendi ellerinle mi yapacaksın? 😍 Kesin o baklavanın her katında sevgi dolu olacak 💕. Sen de böyle tatlı olursan, ben oraya gelmeyip ne yapayım? 😆🌟. Umuyorum ki, senin elinden çıkan her tatlı da mutfağın kraliçesi olduğunu gösterir! 🍮✨
Anladım ki tatlı sohbetler böyle lezzetli başlıyor. Hadi senden bir tarif kapayım, belki ben de denerim 😉🎉. (Ama seninkinin yerini tutacağına ihtimal vermiyorum 😋)
Random isimli kardeşim. Seni tanımıyordum polemiğe girmek istemedim o gün ondan engelledim huzursuzluk çıkmasın diye kusura bakma. Benden sana soğuk baklava gelsin🙏🏻
@yarenimsii Benim bu kişi ile aramda herhangi bir sorun geçmedi. Söyledikleri doğruymuş bilmiyordum ki. Ben de polemik olmasın, huzur bozulmasın diye engelledim. Haklıymış bu kişi. 😂
@asdafadasf Salla hocam onu dediğim gibi huzur bozulmasın istedim o gün. Kapattım geçmişte kalan bir konu. Unut gitsin. Baklavayi ısmarladım ben sana onu ye lütfen ☺️😂
@yarenimsii Ben tartışmaya girmem ki. Bu kişinin bir sorunu olmadı benimle. Benim sorumda bir yorum yaptı, ben de huzur bozulmasın dedim direkt engelledim sonra gerçeği öğrenince de açtım engelini. Yani kusura bakmasın haklıymış.😂
Bilader bu senin eleman senin sevgili olduğun gün bana yürüyordu awq MZhzbzhsbsss Sevgilim var demişti bir kere, sonra şaka yaptım falan dedi de ben yüz vermedim bu gaciya, sonra flörtüm var dedi mesaj kutumdan kovmaya çalışıyorum (bizde racon ters konuştuğu olan kızla konuşulmaz) yüzsüz hala kalıyor awq Sonra flörtüm de yok artık tekim falan dedi, dedim napim yani awq KZBZVZZHSHSHS Sonra bir baktım seni gördüm. Sende her kıza mavi boncuk atıyorsun da hoş çok umrumda değilde orası, mevzum seni ayiktirmakti awq engelledin aw
Neyse benim hep bir sözüm vardır. G0te giren şemsiye açılmaz. Boskoy tecrübe etmişsin, kalıcı olur en azından MSJHSSHSJANABSBSB
@asdafadasf Dediğim gibi sana hak verdim engelini açtım. Uzatmayalım boş ver geçmişte kaldı. Ben unuttum sen de unuttuk. Kusura bakma tekrardan, hayırlı iyi gecelerin olsun🙏🏻
@ahmet373737 Sıkıntı yok dayım. Buralar böyle öğrenmiş oldun. Zkimde değil burası walla hafızama yer bile ayıramam bunun için JZJSHSJSJSSJ Sana da hayırlı geceler keenkss
En İyi Cevaplar