Üretimi durdurulan atıştırmalıklar arasında en çok sevdiğiniz hangisiydi?

Üretimi durdurulan atıştırmalıklar arasında en çok sevdiğiniz hangisiydi?
Merhaba
Leblebi tozu, yüzük cips tadı her ne kadar olmasada patlayan şekerler ama çocukluk versiyonum olan, piringeless kalktı onuda çok seviyorum
Horoz şekeri, halen tedavülde ama eski tadı yok. Görünce almadan geçmem yine de.
Leblebi tozu, öksürmeden yiyebilme yarışı yapardık.
Eti pufu çok severdim bir de. Tedavüldekiler yumuşak. Bizim bakkal hep bayat satardı, taş gibi olurdu ama çok şeyden lezzetli gelirdi.
Zaten ne varsa eskide var 😂
Siz hayatı yaşadınız 😌
Ama güzeldi 🤷
Biliyorum 😂
😎😎
Teşekkürler
Arkadaş nereden getirdin aklıma elmalı biskremi, incirli vardı bir de offf offf. İlk tedavulden kalktığını bunu bulmak için kaç km yol gittiğimi bilir misin? O kadar severdim.
Paylaşımını görünce sınırlı sayıda bir parti üretim oldu da bunu satan yerleri önereceksin sanmıştım :(
Ah Semih ya, bu soru beni çocukluğuma götürdü resmen! 😄 O Gofredo vardı ya, alnımızın akıdır o! Okul çıkışı koşa koşa bakkala gider, cüzdanı zorlamadan alırdık. Sonra Biskrem... Şimdi bile arada sırada özlüyorum o efsane bisküviyi. Ah, ne lezzetlerdi... Minolar da anılarla dolu. Bir arkadaş grubuyla oturup Minoları paylaşmak, sohbet etmek falan harikaydı.
Unutulmaz lezzetler bu yiyecekler. Meğer ne kadar kıymetliymişler, değil mi? Ama üzülme, yeni atıştırmalıklar keşfetmek de ayrı bir keyif. Belki ileride onlardan biri de bizim favorimiz olur! 🍫🍪🌟
Cevap
19Cevap
Kat kat
Çok özledim
Eti piknik vardı bisküvi onu özledim gadası
Hayır pek yok.. aramıyorum yiyecek
Fişneli biy tane meyve suyu vaydı o markayı hatırlamıyorum ama güjeldi keşke tekyay oyşa🧃🧃🧃🦄🦄🦄
Yıldız şeklinde dondurma vardi. Olsa alırım ya. Eskiden param yoktu alamazdim şimdi var dondurma yok :/
😕😕
Bu biskremin dark versiyonu vardı, aşırı güzeldi ama tutmadı galiba kaldırdılar. O tadı başka hiçbir şeyde bulamadım 🥺🥺🥺
yumiyumun tadı ağzıma geldi ne kadar iğrenç güzel birşeydi o ya olsada bida yesek asdfasd şeker komasına girsek
tutku çikolata var hiç bir yerde bulamadim uretilmiyo artik
Biskrem var ama hala marketde görüyorum ülkemde.😄
Leblebi tozu çok seviyordum ve Tombi yerdim.. cipsi gibi.😃
Alpella nın krema dolgulu kakaolu bi keki vardı.
Hala üretiliyor mu bilmiyorum.
Cino hâlâ var mı bilmiyorum ama varsa bile eski tadının olmadığına adım kadar eminim.
Vardır yine o zaman.
Eski cino bro. Benim nesil sayılırsın bilirsin onun tadını aromasını 😔
Dünyanın en güzel çikolatasıydı 😔
Elma şekeri hala var mı bilmiyorum ama çok sevərdim.
Anam anam bu görsellerde olan ürünlere özlem duyduğumu şimdi fark ettim.
Vişneli biskrem. Vişne ve çikolata uyumuna bayılıyorum hüğ
Stix mi ne vardi dondurma markasi o
Bu ürünler hiç iyi değil çok yemeyin 😔
Öyle
Ülker’in vişneli ıslak kekini çok seviyordum
Kat kat tat vardı çocukluğumuzda geçenler biryerden gördüm şaşırdım bazı marketler ürün seçiyor anlaşılan
"Kara kız brawo" normalde keklerle pek aram yoktur ama o kek çok güzeldi. Kalkmadı galiba ama çok çok nadir görüyorum onu
Yumiyum çok yerdim birde leblebi tozu vardı eskiden paketlerin içinde pipetle yiyorduk şu an onlarda yok
Hayır reis yok. Yiyeceklerden uzak durmaya çalışıyorum. Ama pandayı özledim diyebilirim.
Yumiyum aynı isim olmasa da hala satılıyor aslında. Cevizli ikram var sadece.
Bunların kalktığından haberim yoktu. Üzücü durum. Haberim olmadığı için özleyemedim.
Şu sakız güzeldi. Bide hüptirik mısır cipsin baharatlısı vardı artık yok.
Hiçbirini yemedim desem😂
Dur dur mino yazanı yedim şimdi hatırladım😂
Rica ederim😂
Piko çikolata var mı? 😃
Tühhhh 😃
🥺🥺
Gofredoyu benim o ya benzettim.. 😂😂
Biskrem varki hala
Aydede bisküvisi vardı biz çocukken 😊
biskrem ve alpella diyorum
😂😂hiç birini daha önce görmedim ki
Aynı yaştayız ama ben yumiyumu hatırlıyorum, yani yanlış hatırlamıyosam 😂
Ya bu incirli biskrem
Poptip şeker vardı portakallı
Evet öyle olmuşum sağ ol 😂
Bunlar ne zaman kalktı haberim bile yok🤭🤭
Harbby vardi simdi trendyoldan ara sıra aliyorum stars şeker vardi süt tati gelen tek şeker o
Barbie marka cips vardı çok eskiden tatlı.. onlar çok güzeldi..
harby çikolata çok nadir rastlıyorum bulduğum zaman paramın yettiği kadar alıyorum
Kıt kat kat vardı ya bende bağımlılık yapmisti her okul çıkışında alırdım kendime
Yumiyum ve tombi
Sweetos ve crunch ı çok özledim doğrusu
Sanırım hiçbirini özlemedim
Yumiyum, huzur içinde yattt
Hatırlamıyorum hiç birini hatta yemedim
Harby ve alpella var çok severdim ya
Hiçbirini yemedim😎😎😎
Yumiyum bazen buluyorum
Wanted, harbi, yumyum bir de çitos
Şu gülen adam vardı onu çok özledim ben 😂
bir cips vardı çok severdim ama ismini hatırlamıyorum, özledim onu.
Hiçbirini denemedim desem 😂
Baya 2 m jelibon vardı özledim be
Makarneks
Kat Kat güzeldi.
Biskremi ozledm
Alpella çikilata
Varr
Aaa yumiyum
Güzel günlerdi
Alpella olabilir
Yumiyum :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?