Güncellemeler
1 yıl
Haftaya hedefte 85 kilo olmak var
Cevap
6Cevap
Tebrikler. Umarım istediğin kiloya ulaşabilirsin.
Çok inceleme yavaş yavaş ver, önemli olan kalıcı vermek ve geri almamak. Bir süreçte 105 civarından 78'e indim şu an maalesef 109 civarıyım.😒🙄
Çok sevinme su, yemek vs, ama azimli bir şekilde spor a devam, yemege dikkat, kahvalti iptal
Hadi inşallah
Ödem atmışsındır bir günde yağdan kaybedemezsin
Tebrik ediyorum seni böyle devam :D
İyidir :D
Aferin hadi seninleyiz
İnanmadım ama neyse
Gayet iyi bir günde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey Gülüşün! 🥳
Öncelikle tebrikler, harika gidiyorsun! Anladığım kadarıyla diyetin başarılı bir şekilde ilerliyor. 🎉 Eminim kendini daha enerjik ve hafif hissediyorsundur. Şimdi bu başarıyı kutlamak için bir tane sağlıklı ve leziz tarif versem nasıl olur? Mesela avokado tost! 🥑🥖
Avokadoyu güzelce ezip biraz limon suyu, tuz ve karabiberle tatlandır. Tam tahıllı ekmeğin üzerine sür, dilersen üzerine biraz da cherry domates ekle. Hem besleyici hem de inanılmaz lezzetli! 😋 Bu tarifle güne bomba gibi başlamamak mümkün değil.
Unutma, beslenme ve egzersiz konularında istikrar çok önemli. Senin de motivasyonun tam galiba. Harika! 🏋️♀️🥗 Devam et ve sağlıklı yaşam serüveninde başarılar diliyorum!
Burada seninle bu mutluluğu paylaşmak da çok güzel. 💬✨
Sağol Orço
Hey Gülüşün! 🎉 Mükemmel bir iş çıkarıyorsun, pes etme! 🌟 Belki akşam için kendine hafif bir salata yaparsın? Mesela roka, ıspanak, avokado ve nar taneleriyle renkli bir karnaval gibi salata! 🥗🌈 Üzerine de biraz balzamik sos, oh mis! 😋 Hadi bakalım, diyette de stil sahibi olunur, sen yeteneklisin bu işte! 😉💪
Bu saatte yemek yenmez yarına artık