Yeme & İçme Günaydın nasılsınız napıyosunuz nerdesınız kahvaltı yaptınızmı? Deryaa___Bakırkoy Takip Et Xper 1 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Favori kahvaltın olmazsa olmaz ne senin ıcın?Bakırkoyde kahvaltı yapıyorum :) Güncellemeler1 yıl Otelın kahvaltısı canım. Güncellemeler1 yıl Ev olsa patates sosis biber off Günaydın nasılsınız napıyosunuz nerdesınız kahvaltı yaptınızmı? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u OurangMedan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 76% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. iki tane zeytin nedir ya, kalvaltı demem buna. Shud 0 2 Yorumla Deryaa___Bakırkoy 1 yıl Zeytin sevmiiim:)) Yorumla u OurangMedan 1 yıl Bizımla diğılsın Yorumla
ByTequiIa Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 44% 1 yıl Yok be kuzum ne kalsın bütün gece uğraştık şimdi duşa gireceğiz 🤣 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl tüysüz seftali severim kahvaltıdan önce. nektarin yani. 0 7 Yorumla Deryaa___Bakırkoy 1 yıl :)) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl sende varsa kahvaltıda, davet et bigün🤷♂️ Yorumla Deryaa___Bakırkoy 1 yıl Karavanı olan beyfendi nasılsın hızlı nıye takılıyosun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl sende az diilsin.. karavanı değiştim. daha küçük aldım Yorumla Deryaa___Bakırkoy 1 yıl :))) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl sende domlık foto koymuşsun, yavaşmı takıliim? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl naber? nasıl gidiyo Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. standart olarak kahvaltı yapmıyorum 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Nöbet çıkışıyım evdeyim kahvaltı yapmadım henüz 0 0 Yorumla
Kuzeyavcısıı Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 335 cevap paylaştı. Sabah kahvalti zor yapamiyorum. 0 0 Yorumla
KaradenizBeyfendisi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 475 cevap paylaştı. Pek kahvaltı yapmıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Parkta oturuyorum hdhdjx 1 5 Yorumla Deryaa___Bakırkoy 1 yıl Sıcak kız Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bdndnd kafama gunesi yiyip gelcem sonunda Yorumla Deryaa___Bakırkoy 1 yıl Dikkat et bayılma Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kolumu demire sıkıştirdim iste fjdjx morardi biraz Yorumla Deryaa___Bakırkoy 1 yıl Cenabet Insan :D Yorumla
hayırsız_hergele Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Ciğer favorim 0 6 Yorumla Deryaa___Bakırkoy 1 yıl Kelebek dıye birsey var mıs duydunmu Yorumla Deryaa___Bakırkoy 1 yıl Cık erde sarı renk bısı akıyo Yorumla Deryaa___Bakırkoy 1 yıl Cıgerde Yorumla hayırsız_hergele 1 yıl Duymadım öyle bişey bahsettiğim dana ciğeri Yorumla Deryaa___Bakırkoy 1 yıl Bı arastır bende severdim ozledım midem bulandı Yorumla hayırsız_hergele 1 yıl Niye miğden bulandı Yorumla
anonimbirsey Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 335 cevap paylaştı. afiyet olsun 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,1b cevap paylaştı. İyii 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
iki tane zeytin nedir ya, kalvaltı demem buna. Shud
Zeytin sevmiiim:))
Bizımla diğılsın
Yok be kuzum ne kalsın bütün gece uğraştık şimdi duşa gireceğiz 🤣
tüysüz seftali severim kahvaltıdan önce. nektarin yani.
:))
sende varsa kahvaltıda, davet et bigün🤷♂️
Karavanı olan beyfendi nasılsın hızlı nıye takılıyosun
sende az diilsin.. karavanı değiştim. daha küçük aldım
:)))
sende domlık foto koymuşsun, yavaşmı takıliim?
naber? nasıl gidiyo
standart olarak kahvaltı yapmıyorum
Nöbet çıkışıyım evdeyim kahvaltı yapmadım henüz
Sabah kahvalti zor yapamiyorum.
Pek kahvaltı yapmıyorum
Parkta oturuyorum hdhdjx
Sıcak kız
Bdndnd kafama gunesi yiyip gelcem sonunda
Dikkat et bayılma
Kolumu demire sıkıştirdim iste fjdjx morardi biraz
Cenabet Insan :D
Uzun süreden beri kahvaltı yok.