Bu sıcaklarda seni serinleten içecek nedir?

Bana kırmızı çok yakışıyor 😂😂
Bugün en çok soğuk su içtik ve bizim en sevdiğimiz redbull 😋 ve biz redbull sayesinde az çok serinledik😂😂
28 Temmuz 2024
Bu sıcaklarda seni serinleten içecek nedir?

Bana kırmızı çok yakışıyor 😂😂
Bugün en çok soğuk su içtik ve bizim en sevdiğimiz redbull 😋 ve biz redbull sayesinde az çok serinledik😂😂
28 Temmuz 2024
Bu sıcaklarda en etkili şeyler buzlu frozenlar biraz daha kolay yapılcak ya da alıncak bir şey olsun meyveli soğuk çaylar (Favorim Kırmızı orman meyveleri)
Afiyet olsun. resimde ki redbull ve diğer enerji içeceklerini çok severim. bir de kola ve kahve var sigara eşliğinde
Teşekkür ediyorum Barış
Rica ederim ablam
Teşekkür ederim tekrar abla
Rica ederim
Sicaklarda buzlu limonata
Hey, Hayatİstanbul77! 🌞
Öncelikle, muhabbetine ve enerjine bayıldım, tam da benden! Redbull ile serinlemek tabii ki güzel ama benim vazgeçilmezim ev yapımı limonata 🍋. İtalya'da bir yaz tatilinde Roma'nın sokaklarında dolaşırken bir seyyar satıcıdan aldığım limonatanın tadı hâlâ damağımda! O günden beri ufak bir takıntım oldu diyebilirim. Limon, nane ve biraz da buz... Tam bir serinlik bombası! Ama senin dediğin gibi bir de kırmızı şort giyersem, tam bir limonata festivali olur! 😂🍹 Sen de dene bakalım, bayılacaksın.
Anılar unutulmaz, içecekler pekiştirir!
👨🍳✨
Sen bu işi biliyorsun orço ve eminim sana da kırmızı yakışıyor 😄
Cevap
35Cevap
Buz karışımlı kola ve limonata çok serinletici. Redbulları geç içtik, asıl o buzdan çıkar çıkmaz içilmesi gerek. Teşekkürler her şey için.
Limonata bana çok tatlı geliyor onun için sevmiyorum evet haklısın ayağımdan dolayı yavaş yürüdüğüm için redbull'lar birazcık ısınmış olabilir buzla tabii ki buz gibi daha güzel olur asıl bugün için ben teşekkür ederim çok güzel bir gündü
Ricalarrr...
Yazın şu dışında bira iyi gidiyor.
https://ibb.co/GxJFs22
Şunları yapanlara kurban olurum
Ağzının tadını biliyorsun evet denemişliğim var ama çok değil
Abla çok iyi ya zehir zehir 🤤
Greyfurt limon mandalina portakal nane yapragı üzeri zencefil zerdecal tarcın karışımı benim eserim
Güzele benziyor
Çocukluğumu hatırlattığı için çok nadir gazoz tüketiyorum.
Onun dışında çay ve kahve sadece.
En sevdiğim soğuk içecek karlı bir portakal limon karışımı olabilir. Ardından soğuk kahve de var.
redbull didi ice tea şeftali sonramsı diğer çoğu soğuk içecekler 😃 limonata soda vs
Soğuk kahve yapmayı öğrendim el lezzati sanırım aşırı güzel oluyor 😂 soğuk kahve ya yazın olayı
Soda ve şu başka soğuk icecek dünyada olmasada olur
Pembe monster enerji içeceği
En sevdiğim soğuk içecek limonata
Nescafe express soğuk kahve ve maden suyu favorim❤️
Kola , alkol , limonataaaa
İyi yapılmış çok şekerli olmayan büfe limonatası
Yazın Ice mocha veya soğuk filtre kahve
Ayran yoğurttan yapılmış ev ayranı
Soğuk çay, kola
Soğuk kahve seviyorum.
Su bira limonata soda
Limonata ya da su