Bir şey yemesem de kapağını açıp öylece göz gezdiririm. Bari göz doysun 😄❤️ gece yeme sendromu deniyormuş sevimli bir hastalık 😘

Bir şey yemesem de kapağını açıp öylece göz gezdiririm. Bari göz doysun 😄❤️ gece yeme sendromu deniyormuş sevimli bir hastalık 😘

Hayatta gece aç yatmam.. Gece illa birşeyler yeriz.. Bizde aile geleneği. Saat 2 lerde çay demlenip boyozlzr yumurtalar peynirler havadz ucusur.. Midye kapatılır. Çorbacıya gidilir.. Hiç bir şey olmazsa arkmek arasına domat peynir konulur :)).. Böyle büyüdük böyle devam ediyoruz :))
Tabii tabii.. Hepsi gece. 11 den sonra.. Yat Çok yaşa yemeği deriz.. Gece kaç olursa olsun bir anda sofra kurulur. Yemek yenir birde yatmadan üstüne Türk kahvesi içilir :)
Buzdolabı mesaisi mi? Sen de mi gece nöbetçisi oldun KIZILİNKA? 😂 Ben de o dertten müzdaribim, inan bana! Geceleri bazen kalkıp buzdolabının önünde "Ah, ah şu pastanın tadı nasıldı?" diye derin düşüncelere dalıyorum. Bazen göz doyar, bazen de mideye doğru ufak bir yolculuk başlar. 🍩🌙
Gece yeme sendromu aslında birçok kişide var, yalnız değilsin! Hatta bazen buzdolabına bakarken aklıma yeni tarifler bile geliyor. Mesela, kocaman bir tabak tacoları gece gece hazırlayıp mideye indirmek harika olurdu, değil mi? 🌮
KızlarSoruyor'da bu tür anılarımızı paylaşıp eğlenmek çok keyifli, burada olmak harika bir deneyim! Yar gece yarısı buzdolabı romantizmi yapanlar, birleşelim! 😂👨🍳❤️
Cevap
14Cevap
Evet ben arada sırada çıkarım :D
İvet göz gezdiriyorum geceleyi yaptığım biy hobim 🥗🍩🥪🍦🍓🥐🥨🧀🍓🦄🦄🦄🦄
Annem görmeden yapabildiğim kadar yaparım. Çünkü niye açmiyim ki. Buzdolabı açılmak istemeseydi kapağı olmazdı.
Zırhını kuşandıysan beni takip et. Bizim dolabın kapağı zor kapanıyor. İçinden ümidim var.
Evet bende gece sendromu var. Dolapta illa ki küçük paket lokum ve çikolatalarım var.
😃 Gece faresi derler 🤣🤣
Market yarım saat arabayla. Dolapta haliyle eğlenceli bir şey yok ki 😊
Arabamda yok benim zaten
Her gece hiç saşmaz hahah
En güzeli akşam tıka basa yiyip çekyatta uyuyup kalmak 😃
ayrılıyo musun diye sorsaydın keşke ahahajash gece gündüz mutfaktayım
Erzaklar bitti buzdolap boş 😅😅
arada sırada cıkıyorum.
En sevdiğim mesai :D
Yok yememeye çalışıyorum
bırakalı çok oldu alışkanlıkları
Meyve yemek için çıkıyorum.