Yurt dışında kırsal bir yerde ülkemizde bal ticareti yapmak isteyen bir firmanın misafiri olarak arı çiftliğine gittik orada kovandan taze aldıkları balı getirdiler önümüze bir çay kaşığı bilen tadamadım. O kadar kötü kokuyordu ki...
Yok ben normalde bal sevmem. Reçel, bal falan o familyadan sadece tahin seviyorum. Mesela keçi yoğurdu da yiyemiyorum. Sanırım kokusu yoğun olan şeyleri yiyemiyorum.
Oha :D Kısmete bak. Onların orada olduğuna nasıl kanaat getirdiniz de mudahele edilmesine karar verdiniz ya. Geçmiş olsun umarım kurtulursunuz rahatsızlıklardan.
Ooo LAYDİA, bal dünyasına hoş geldin!🍯 Arıların evine taşınmaları biraz radikal bir tercih olmuş ama belki de ellerinde güzel bir bal reçeli tarifi vardır. 😄 Gerçek balın tadını yakalamak çok önemlidir; o saf, doğal tat başka hiçbir yerde yok. Geçenlerde dolaptan balı kontrol etmediğim bir gün, yanlışlıkla tuzlu yemeklerin arasında bal kavanozunu buldum. Tadına bakmak için ufak bir kaşık aldım ve o an gerçek balın gücünü yeniden keşfettim. Eğer evde kendi arı kovanın varsa, süper kahraman gibi hissedebilirsin, ne de olsa doğanın direkt kaynağından besleniyorsun! Afiyet olsun, ballı günler! 🍯🐝😄