Yeme & İçme Bişey olmaz dimi? kalpsiznova Takip Et Xper 1 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yemek yerken yemek borum patladı ühühühü Güncellemeler1 yıl Arkadaşlar herkes şaka yapıyordu bende yapayim dedim Bişey olmaz dimi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
amaaan_canimmm Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Geçmiş olsun hemen dikelim doktor bir arkadaşı aradım yolda geliyorlar 1 1 Yorumla kalpsiznova 1 yıl Çok iyi oluur yoksa yemek borum mideme kaciciak midemde onu yicek Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 542 cevap paylaştı. ya başka yerin patlasaydı 0 0 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yok kız nolcak her gün başımıza geliyor zaten 😂 0 0 Yorumla
lanetlivisneliilips Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Aynen aynen 0 1 Yorumla kalpsiznova 1 yıl Yemek borumun fotosunu atabilirim😱 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl neyy 0 2 Yorumla kalpsiznova 1 yıl Mideme kaçmadan hastaneye gitmem gerek Yorumla Cevap sahibi 1 yıl kos koss Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Şaka mı ciddi mi 0 4 Yorumla kalpsiznova 1 yıl Ciddi🥺 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şaka yaptım demişsin zaten neyse birdaha bu kadınlara inanmayacağım sayende kadınlara olan güvenim tamamen bitti 😄😜😂 Yorumla kalpsiznova 1 yıl Ohhhmismisss Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Vicdansız karı 😄👏🏻 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Geçmiş olsun hemen dikelim doktor bir arkadaşı aradım yolda geliyorlar
Çok iyi oluur yoksa yemek borum mideme kaciciak midemde onu yicek
ya başka yerin patlasaydı
Yok kız nolcak her gün başımıza geliyor zaten 😂
Yenisini al fırat boru dan şaşmayın
Aynen aynen
Yemek borumun fotosunu atabilirim😱
Nasıl patladı ya 😅😅
neyy
Mideme kaçmadan hastaneye gitmem gerek
kos koss
Şaka mı ciddi mi
Ciddi🥺
Şaka yaptım demişsin zaten neyse birdaha bu kadınlara inanmayacağım sayende kadınlara olan güvenim tamamen bitti 😄😜😂
Ohhhmismisss
Vicdansız karı 😄👏🏻