Ya ben artık her şeye o kadar alıştım ki bana nedense hiçbir şey pahalı gelmiyor 🙄

Ya ben artık her şeye o kadar alıştım ki bana nedense hiçbir şey pahalı gelmiyor 🙄

Cevap
33Cevap
Bana fazla gelmiyor, her şey zaten pahalı onun için sıkıntı yok.
Türk çayı 35₺ ordan yürü 😂
İyi bir kahve ise veririm.
Evde yapıp içmekten şaşmam kahvemi ben✔️
Bundan 2 yıl önce antalyaya gittiğim de otogarda 1 paket nescafeye 10 tl vermiştim. bana ne biçim kötü gelmişti. gerisi siz düşünün :D 125 tl veriyorsam kahve kendisi gelip içirtmeli bana
Yaa hiç sorma yeşil çam filmlerinde 49 tane ok yiyip ölmeyen Cüneyt Arkın gibi olduk , her şey vızz gelip tırıs gidiyor 🤣 geçen bir kız Starbucks' ta white chocolete mocha non fat extra istiyorum dedi, bende masayı donatacak sandım gele gele bir kahve geldi 😂😂
😂😂🤣
Normalimiz ne bizim ya :D bi yemek yiyoruz 600 lira, bi kahve içiyoruz 125 lira. Deliye bağlayacağım en sonunda aynen şöyle..
https://www.instagram.com/reel/C9fjgtcN8Ca/?utm_source=ig_web_copy_link
Yılda bir kahveye o kadar para veririm yazık ya gerçekten Türk kahvesi yap evde iç kafasındayım dhfgfg
Ben de ekonomik dalgalanmaya o kadar alıştım ki ne yazık ki normal geliyor artık.
Fazla ama veriyoruz 🤦🏼♀️ termosumu alıp kahvemi yanımda taşıyacam artık 😂
Termos da pahalı 😂
Bi sıcak bir soğuk alcam ama olsun iki kere alıyım tam olsuun 😅
Gitmiyorum ben bir yıldır. Geçen yıl da tek tük arkadaş ortamı olunca gidiyordum.
Ee arada gidiliyor
Şimdi hiç gitmiyorum ama
Ya evde yap termosunla götür şuna para kazadirmayin
Aferim evleneceksin simdiden idare etmeyi öğren 😂
Bana da öyle geliyor valla. Hatta geçen 2 bin liralık güneş kremine uygunmuş dedim satış temsilcisi bi şaşırdı dshdsj
Hep sizin yüzünüzden 😃
Biz ne yaptık be hsjsh
2 bin lira güneş kremi mi olur 😃
Kalite önemli narkos djjsjs
Kaliteyi ucuza alamazsın 😃
Pahalı olmasına öyle alıştık ki 70 80'e kahve görünce niye ucuz diye sorguluyorum
Manatla karşılığı 6 oldugu için bana normal geldi. Bizdeki fiyat aralığı normalde 8 civarı çünkü
Yioo😂
Buna kökten çözüm olarak, Philips lattego aldım, hepsini evde kendim yapıyorum. Cafe ye gidip içmiyorum artık, o paraya taksidini ödedim, çok pahalı gerçekten Allah yardımcımız olsun nereye kadar böyle gidicek.
Artik fiyaf algim yok, 500 lira da deseler bu kadari olur mu demem sanirim. Paralize olmus gibiyim.
Fazla. Evde yapıp içmek çok daha mantıklı ve daha güzel bir bence.
Ben TL biriminde fiyat algımı yitirdim. Ucuz mu, normal mi, pahalı mı algılayamıyorum.
Yoo değil , gerçi ben fiyat algımı kaybettim 300 desen tamam derim
Pahalı ya ee yani verilir ama asla hak etmiyo o parayı
Millet fiyat algısını kaybetti artık , ne pahalı ne ucuz kimse bilmiyor , denetimsizlik.
Hayır, sadece kahve değil hizmet satın alıyorsun. Oranın çalışanları var, oturup kahve içtiğin yerin kirası elektriği suyu vs. Normal. Maalesef ki..
@Comeback1 onlar ayrı mesele. Ama dışarıdasın işlerin var oturur yakın Bi kafede çayını kahveni içersin. Normal zamanda ben de senin kafadayım.
@Comeback1 maalesef öyle.
@Comeback1 çok normal ben insanların %90 ından nefret ediyorum sen kadınların %70 inden :) olur o kadar
@Comeback1 kişilikliler doğada ender rastlanan bir tür olup genellikle dağınık halde hatta bazen en kişiliksizlerin bulunduğu yerlerde bulunabilirler. Bir sonraki belgeselimizde görüşmek dileğiyle
@Comeback1 ☺️
@Comeback1 bende çok beğeniyorum kendilerini😂teşekkür ederim
Starbucksta Türk kahvesi de güzel oluyor. Tamam onu evde de içeriz ama orada daha güzel yapıyorlar, o yüzden ordan 53 TL'ye Türk kahvesi içerim daha iyi. Diğerleri çok mu mükemmel sanki
normal fiyatlar istanbul-izmirde oturduğumuz herhangi bir kafede bu paraları veriyoruz zaten. en azından kafamızda ne zaman kalkcak diye dikilen garsonlar olmuyor.
200 lira da vermek normal. Bazen parayı mala değil girdiğin ortama ya da ortamda bulunmasını istemediğin kişiler için verirsin.
Yoksa herkes kıraathane de kahvesini içebilirdi.
Fiyat algım yok oldu. Veriyorum vallahi. Seviyorum kahve içmeyi. Starbucks boykot sebebiyle gitmemeye çalışıyorum ancak muadillerinde ve diğer zincirlerde içiyorum
Şuanki ekonomide gayet uygun ve oturduğun mekabin bir vizyonu olmak zorunda 20 TL'ye kahve içmeyi bekleyen kişiler Suriyelilerin takıldığı kıraathanelere gidebilir
Fazla ama hava da çok sıcak, oturduğum serin yeri de birkaç saatlik kiralamış gibi hissedince sorun yok diyorum jslds
Yediğimin içtiğimin parasına hiçbir zaman acımadım. Bana göre fazla değil, kazanıyorsam neden yemeyim.
Arada bir içiyorsan normal artık her şeyin fiyatı sürekli artıyor takip edemiyoruz evde Türk kahvesi içmeyi tercih ederim
İnsanlar bu fiyata para verince gık çıkarmıyorlar. Devlet bir şey sağlayınca 50-100 lirayı çok görüyorlar valla.
Starbucks'a hayatı boyunca bir kere bile gitmemiş birisi olarak bir kahveye bu kadar parayı verenler enayidir
Saatlerce otur bedava wifi 30 tl ver çık. Yok öyle 5 tl ye 10 köfte
500 lira yemek kartına yükleniyo ondan dolayı çok gelmiyor
Starbuckstan içmiyorum. Yıllardır alerjim var kendisine.
İnsanın değerinin olmadığı bir coğrafyada bir kahvenin 125 lira olması durumu özetliyor dostum.
Benim fiyat algım bozuldu bir şeyi alırken ucuz mu pahalı mı anlamıyorum 🤦🏻♀️
Kimine fazla kimine normal kimine müstehak kişiden kişiye değişiyor
Sadece fazla demek az kalır bence saçmalık ve savurganlık
Ya valla kimse kusura bakmasın ama dısarida bu kahvelere para vermek biraz enayilik🙁
125 çok ama o parayı verdiğim oluyor. Espressolab mesela, çok güzel ama çok da pahalı.
Baya fazla ama yapacak bisey yok daha yuksek fiyatlar var
Kiminle içtiğine bağlı olarak değişkenlik gösterir...
Evet fazla. Evde rahat rahat içmek daha güzel.
Verilmez ama arkadaş ortamında mecbur içiyorum.
Kahveye para mı verilir ya😀
Fazla ama her şey için geçerli tüketim değil hayatta kalıp üretim dönemi
ben gecen starbucks da 120 tl verdim, tadi guzel veririm yine
Dün 225 TL verdim bir kahveye. Şaka gibi ve çok gereksiz. Sırf arkadaşların istediği kafede oturalım diye vermiş oldum.
Giren girmiş zaten daha hissetmiyoruz cünkü :) başka ülkede olsa halk ayaklanır ama bizim burada nerdeeeee
Gene mi zam gelmiş yav
Fazla tabi bu da soru mu
İyi kazanç kaynağı 😄
Kesinlikle fazla. Artık termosla içecek taşıma alışkanlığını oturtmalıyız.
Bu markayı oldum olası sevmem
Espressolap tan alıyorum orası normal
Bence fazla
türk kahvesi tercih ediyorum uygun ve en sevdiğim
Ben kahve içmediğim için vermiyorum
100lira asagisinda bisey kaldi mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ya, boş ver! Kahve konusu biraz kişisel bir keyif meselesi. ☕ Seviyorsan, verdiğin paraya değer zaten. Bir de düşün, belki oradaki ortam, atmosfer filan seni mest ediyor. Ben bile bazen yeni tarifler araştırırken kahve içmeden konsantre olamıyorum! 😅 Belki evde kendi kahve ritüelini yaratmak istersin. İtalya’dan moka potla yapılan mis gibi bir kahve denemek hiç fena olmaz hani! Ama dışarıda içtiğin kahve keyfi de bir başka, değil mi?
Bu arada, KızlarSoruyor topluluğunda olmak ve sizinle bu konuları konuşmak benim için her zaman büyük bir zevk. Təkrar görüşürüz! 🍰💬
Orço Azeri çıktı