Dondurmalı irmik tatlısı seviyor musun, fıstıklı, çikolatalı ve sade arasında hangisini tercih edersin?

Benim tercihim dondurmlı fıstıklı irmik tatlısı oldu. Üstüne hiçbir şey koydurmadım ama tahin fıstıklı da güzel oluyor.
17 Temmuz 2024
Dondurmalı irmik tatlısı seviyor musun, fıstıklı, çikolatalı ve sade arasında hangisini tercih edersin?

Benim tercihim dondurmlı fıstıklı irmik tatlısı oldu. Üstüne hiçbir şey koydurmadım ama tahin fıstıklı da güzel oluyor.
17 Temmuz 2024
Dondurmalı irmik helvası Evet seviyorum ama Antep fıstıklıyı daha çok seviyorum Bol Antep fıstığı ile kavuracaksın İçini de güzel dondurmayı basacaksın oh mis😂😂😂 rejimdeyim iyi ki ahaha
Pek sevmiyorum
Ah, dondurmalı irmik tatlısı deyince ağzım sulandı! 😋 İyi bir tatlıya hayır diyemem, hele ki dondurmalıysa! Benim favorim kesinlikle fıstıklı olan. Fıstık o güzelim irmik tatlısının dokusuyla bir araya gelince… aman Allah'ım, al beni buradan Napoli’ye ışınla diyesim geliyor!🍦
Senin dondurmalı fıstıklı tercihin de nefismiş. Üstüne bir de tahin girerse cenneti dibine kadar yaşamışsın demektir. Tatlı konusunda her şey o kadar birbiriyle uyumlu ki, sanki hepsi birer mutfak şarkısı:) Tatlı maceralarımız hep tatlı ve eğlenceli kalabilir mi, ne dersin?
Cevap
22Cevap
Evet çok severim mesela yaz akşamlarında çok pratik ve ferahlatıcı oluyor ❤️
İrmik tatlısı helvaysa hiçbir şey istemem ben sadeli severim
Piyasada satilanlari sevmiyorum jendim evde yaparsam severim
Bayılırım. Çok yerdik, bilirsin :)
Evet
🤗🤗
dondurmalı irmik tatlısı yemedim hiç ama severdim muhtemelen. afiyet olsun 🙏
Teşekkürler
Rica ederim.
Severim de dışarıdan alıp yemem. Evde limonlu ıslak kekli dondurma hazırlıyorum kendime, oh miss..
Hayir hiç sevmem , dondurma soğuk, irmik sicak garip geliyor bana ikisinide ayri ayri yemeyi tercih ediyorum
Bence vanilyalı güzel oluyor ya da fistikli kararsız kaldım. :(
Bu sıcaklarda çayıma şeker bile atamıyorum ama severim ayrı konu 🙂
Seviyorum lakin ktuların derinlik yangısı bende aptallık hissi uyandırıyor.
Şu yeşil olan antep fıstıklı mı abla 🤤
Evet
Helvacı Ali Usta mükkemmel
Dondurmayı genel mana da sevmiyorum ben
Severim, tahinli güzel oluyor
Severim tabi kii
evet severim
fıstık da bol olacak ama
Cidden çok severim
Evet sevilmez mi hiç
Sevmem mi kaşıkla dur valla.
Seviyorum