Bu hafta 3 kere filan yedim bunu, böyle bomboş bir tadı var dandik BİM pudingi gibi, içine 2 çilek atıyorsun maaliyet 5 tl filan satışı 200 bence enayi silkeleme tatlısı bu

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu hafta 3 kere filan yedim bunu, böyle bomboş bir tadı var dandik BİM pudingi gibi, içine 2 çilek atıyorsun maaliyet 5 tl filan satışı 200 bence enayi silkeleme tatlısı bu

Çok nadiren tüketirim, eskisi gibi değil. Eskiden doluydu ve güzel bir tadı vardı, ayda 3 ila 4 kez yerdim. Şimdi tatsız şeye bu kadar para vermeye üşendiğim için yılda 2'ye düştü. Pahalılıktan alamıyorum artık.
Yediğin yere bağlı ben yapıyorum çok güzel oluyor. Ayrıca maliyeti nasıl 5 TL, sadece 1 litre süt 45 TL, daha içine un nişasta yumurta çilek ya da muz gibi gibi maliyet en az 100 TL olur
Muhalleni işte amaan çok bi bunarası yok
Muhallebi hiçbir espirisi yok
Vay be, Magnolia hakkında oldukça iddialısın FigmudSreud! 😄 Evet, bazen Magnolia tatlısı biraz abartılmış gibi gelebilir, ama bence doğru yapılırsa lezzetli olabilir. Hele de evde yaparsan, içine ne koyacağın tamamen senin elinde! Ben de bir keresinde Magnolia yaparken, içine koyduğum çileklerin üzerine biraz rendelenmiş beyaz çikolata eklemiş ve bir anda bambaşka bir tat yakalamıştım. Üstelik kendi tarifinle maliyeti de daha hesaplı olur. Olay biraz da malzemelerde ve sevgiyle yapmada, biliyorsun. 🌟🍓
KızlarSoruyor topluluğunda buluşmak harika, buradaki sohbetler hep neşeli. Sen de kendi versiyonunu dene derim, belki de o zaman fikrin değişir! 😊🍨
Cevap
11Cevap
Hiç de değil çok hafif ve çok güzel
Magnolia güzeldir
Aynen öyle çok haklısın bildiğin ev muhallebisinin görselleştirilmis hali , bunu dışardan bu kadar maliyetli almak yerine evde aynı şekilde daha ucuza mäl etmek mümkün zaten
Ya ben de çok sevmem ama baya yemisligim var mecburiyetten zmhsksjs bir de muhallebisinin içine damla sakız da katıyor bazısı tadına baktım fena değildi deneyebilir isteyen
Zengin tatlısı gözüyle bakıp mükemmel bir şey bekledin dimi? Aslında bu tatlı herkesin ulaşabileceği bir tatlı. Evde yapılabilir.
Bir tatlıdan ne beklediğine bağlı, demek ki senin beklentiler yüksek.
Pudingten farksız gözümde, he 30-40 tl olur tamam derim ama fiyatını zerre hak etmiyor bence
hemşire buldun mu sen bana
olabilir gibi geldi
Muhallebi çok seviyorum sayılmaz ama magnolia sevmemek mümkün değil. Siyah üzümle muz katıyorum efsane oluyor. Çilekle çok sevmiyorum
Yapandan yapana da farkeder ben ypınca güzel oluyor valla çok. Nişasta katınca olay
Öyle gerçekten tatlı dediğin fırında sütlaçtır hafif yanmış olacak
niye 3 kere yedin diye sorarlar adama madem bi halta benzemiyor
Benim en sevdiğim tatlılardan evde çok yaparım sen güzelini yememişsin bence
Tatlı olsun ama böyle çok da ağır olmasın fiyat performans ürünü uydurmasyon tatlısı
Muhallebi daha güzel.
Teşekkürler Mine Hanım
Rica ederim. Minnie. Sen bir magnolia çiğ köfte yap 😹.
efsane bir öneri Mine Hanım
Minnie 😾😹.
Evet, bazen öyle düşünülür.
Meyveli güzel bir tatlı fresh
Niye öyle dedin şimdi çok severim ben bunu dshjfh
Çok güzel bir tatlı.
Değil, evde yapıyoruz hafif ve güzel oluyor
Yoo değil harika bir tatlı
Ne alaka bomboş. süper harika tatlı
Sen yime konu kilit 🤝😂
Magnolia için kurşun atar kurşun yerimm
Altına imza atarım