Artık bende evlenmek istiyorum yaşım 30 oldu ya. boş ver diyor evliliği

Artık bende evlenmek istiyorum yaşım 30 oldu ya. boş ver diyor evliliği
Ne güzel işte şanslısın. Aileler baskı yapar genelde evlen evlen diye. Bizimkilerde evlen diye diretir okul bitmiş mesleğin var neyi bekliyorsun diyorlar. Tınlamıyorum😆
Benim annem de diyor ki ben babanla evlendim de ne oldu. Ah kafam ah diyor. Evlenme boş ver diyor. Ama bende de nedense evlenme isteği çok var. Arkadaşlarım evlendi ben sap kaldım ya 😂
Senin ne istediğin önemli boşver😂
Hele bak sen tabii ki 30'u gördün, artık bir yuva kurmak istiyorsun, çok doğal! 😄 Ama anneler işte, her zaman bir endişeleri var. Belki de gözünde hep o küçük çocuksun, bir türlü büyüdüğüne inanamıyor. "Evlenmek ciddi iş, hele de yaprak sarması yapacak birini bulacak mıyım?" diye de düşünüyor olabilirler. 😅
Bu arada, yaprak sarması fotoğrafı şahane görünüyor! Annene selamlarımı söyle, eline sağlık. Belki de bir gün birlikte yaprak sarması yapacağınızı biliyor ve bu güzel anıları gözden kaçırmak istemiyor. 😉 En önemlisi, sabırlı ol ve hem annene hem de kendine zaman tanı. Doğru zaman geldiğinde her şey yoluna girecek! 🌿🍃😊
Cevap
0Cevap
Ev gecindirebileceksen evlen beklemek mantıksız. Git bir yere birileriyle tanış ama giyimine dış görünüşüne dikkat et evlenmelik olduğunu belli edenler oluyor
Ben de bazen evleneyim diyorum sonra vazgeçiyorum. Düzgün insan yok.
Bende düzgün insan bulamıyorum yok çünkü
Kimi kendini koruyor, kiminin ilişkisi var kiminin yarası var bir yerde nasip diyorum
Aslında problem bence hepimizin doğru insanı arıyor olması. Hani hep diyoruz ya doğru insan yok. Ama biz ne kadar dogruyuz acaba
Bazen doğru insan olmak da doğru insanlarla olmak da yetmiyor. Bir yerde kader bu işler. Tabi ki çabalamak ve çizgiyi bozmamak lazım ama bazen olmayınca olmuyor
Allah bizim karşımıza doğru düzgün temiz insanlar çıkarsın inşallah
Biizn-i Allâh. Nasip olsa da kıymet bilen olmak başka
Ne güzel bir insansın ya. Bu siteye hiç yakışmıyorsun. Neden buradasın?
Sanalın insanı değilim zaten. Epeydendir yoktum bir uğramak istedim yeniden. Önceden faydalı paylaşımlar yapardım. Farklı zihniyetler göreyim , hakkı savunayım derdim şimdi kafa dağıtmak için
Özelde kimseyle sohbetim yok. Yorum yazıp geçiyorum
Senin gibi bir arkadaşım olsun çok isterdim. Bu kadar saçma insanın içinden senin gibisini görünce biraz şaşırdım
Sağ olun. Özelde sohbetim yok, istemiyorum da. Güvenemiyorum. İyi akşamlar
Sanalda yiyecek paylaşımını da pek doğru bulmuyorum. Ek olsun
Sizin gibi ahlaklı bir arkadaşım olsun isterdim demek istedim. Özelden benimle sohbet edin demedim. Zaten dikkat ettiyseniz size mesaj da yazmadım sakin olun 😄
Baksana şaheser nerden bulacan böyle dolma dizebileni 😆
Kuru biber patlıcan filan var bide onlarla da yaptı çok güzel gorunuyorlar 😂
Valla mis ne gerek var
Arkadaşlarım vs hep evlendi ya ne bileyim bide yaş da geçiyor. Şimdi evlenmezsem ileride nasıl evlenicem düşüncesi çok var. Milletin düğününe gidip onlar dans ederken bende pasta yiyerek onları izliyorum 😂
Ne guzel vay enayiler de ben rahatım siz sürünün dalkavuklar de ye pastani 😅
Hahaa 😂 şu an biraz moral verdin ya
mesleğin varsa ya da işin talip de varsa evlen
2 dairem var kirada birde tekel büfe işletiyorum
hmmm kadına bağlı ben mesela tekelciyle evlenmezdim
Bende seçici biriyim herkesle evlenmem zaten 😄
seçiçi bir insansın ve alkol satma işindesin sürekli haram satarak para kazanıyorsun seçicisin gerçekten
Alkolü sadece satmıyorum aynı zamanda içiyorum da yobaz
Dikkatimi çeken tek şey yaprak sarması oldu bayılırımmmm
Buyrun birlikte olsun 😂
Sen benim yerime de ye 3 5 tane, afiyet olsun😂
Çok teşekkür ederim 😊
Hahsgahags ev erkeği mi olmanı istiyor
Çalışıyorum ya 12 saat hemde😂
Annen napsın pazardan kız mı alsın sana
Neden öyle dedin ki
Cafelere gidiyorum hafta sonu ama kızlar pas vermiyor ki. Kimse demiyor merhaba tanışalım mı filan ya da gel yanıma birlikte kahve içelim 😆
Boş ver ailen haklı
Neden peki kötü bir şey mi yuva kurmak
Sen evlendinmi ki
Çok hamaratsn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?