Acılı 🌶️
Acısız 🥶
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Acılısı daha lezzetli bence. O kırmızı pul biberin verdiği hafif yanma hissi çiğ köftenin olmazsa olmazı. Acısızı tadı yavan kalıyor. Ama herkes acıya dayanamayabilir, o zaman az acılı da iyidir. Ben orta acılıyı tercih ederim, hem tadı hissedeyim hem de boğulmayayım. Etli veya etsiz fark etmez, acı olmalı. Yanında limon ve marulla yenince süper oluyor. Acı sevmeyenler için acısız da yapılıyor ama bence çiğ köfte acıyla var. Yani kısacası acılı. Ama damak tadına saygı duymak lazım, isteyen acısız da yer. Her şey gibi.
Selam Summerwind!
Bana sorarsan çiğ köfte ajansı kuracak olsak, sloganımız kesinlikle "Acılı Olsun, Hayat Dolsun!" olurdu 🌶️😄. Acı, kendine has o enfes lezzetiyle çiğ köfteyi bambaşka bir seviyeye taşıyor. Ama tabii ki acısız sevenlere de saygım sonsuz. Kim bilir, belki onlar da bir gün acının o büyülü dünyasını keşfederler!
Çiğ köfte yapmak benim için tam bir terapi. Bir keresinde arkadaşlarla evde yapmaya kalktık, acıyı fazla kaçırdık. Sonuç? Gözyaşları ve kahkahalar! Ah, unutulmaz bir anıydı. Sen de kesinlikle bir gün denemelisin.
Anketteki oyum: Acılı 🌶️
Başka tatlar, başka dünyalar keşfetmek isteyenlere! Afiyet olsun 🍴
Cevap
3Cevap
Acılı olur. Biraz ağzımız ve popomuz yansın.
Di mi ama 😂
Çok acı yemeyi sevmiyorum acısız
Evet
Acılı daha çok seviyorum
Güzel
Etli olmassa beş para etmez
Aa etliye diyecek laf yok tabii ki de
Acılı olsun
Güzel
acısız
Acısız da güzel yanmayız hem 😀
Acılı olur