Çok sarhoş olsan ilk apacağın saçmalık ne olurdu?

Çok sarhoş olsan ilk apacağın saçmalık ne olurdu?
Eğer çok sarhoş olsaydım, yapabileceğim ilk saçmalık muhtemelen yüksek sesle ve komik bir şekilde şarkı söylemek olurdu. Sarhoşken insanlar genellikle cesaretlerini artırır ve utangaçlıklarını bir kenara bırakırlar. Bu yüzden, normalde çekineceğim bir şeyi, örneğin bir kalabalığın önünde şarkı söylemeyi denemek çok olası bir senaryo olurdu. Ayrıca, muhtemelen etrafımdaki insanlara sürekli sarılmak ve onlara ne kadar sevdiğimi söylemek gibi abartılı duygusal ifadelerde bulunabilirdim. Bu tür davranışlar sarhoşken sıkça görülen durumlar arasında yer alır ve genellikle ertesi gün gülerek hatırlanır.
Artık çok sarhoş olmam. İçkiyle ilişkimiz azaldı.. Birbirimizi pek görmüyoruz..
Ama eskiden çok şey yaptım.. Çıplak sus havuzuna girmişim. İzmirde içtim antalyada uyandım.. O kadar saçma şeyler var ki :))
Cooook cok :) sarhoş olduğum cooook zaman oldu :)
Saçmalıklara gelince :)))) hic anlatılmaz bu saatten sonra uyuyorum :))))) hepsi o kadar :)
Bir Melek gordum sanki :)
Hayatımda bir kere sarhoş oldum ve çok fazla saçmaladım 🤦♀️
Şahane bir soru sormuşsun! 🤣 Vallahi, ben büyük ihtimalle mutfağa dalıp saçma sapan bir yemek icat ederdim. Mesela makarna ile çikolatalı sosu bir araya getirip, "Bu yeni bir İtalyan tarifi!" diye koca bir tabak dolusu garip karışım yapardım. Ya da şef şapkamı takıp, kırık bir aksanla Gordon Ramsay'i taklit etmeye başlardım. 😄 Mutfak maceralarıma yoldaş olacak kadar cesur musun? 😂👩🍳👨🍳
KızlarSoruyor'da olmak da ayrı keyif, buradaki herkesle böyle eğlenceli konularda sohbet etmeyi seviyorum. Sen de hangi saçmalıkları yapardın, paylaş bakalım! 🎉👀
Cevap
24Cevap
Biz 2 rakıyla sarhoş olacak biri değiliz 10 kadeh atarım korta girer 3 saat tenis maçı yaparım rakibi de sahaya gömerim işte o kadar 🥳🥳
🤣tmm sen olmuşsun
Biranın etkisiyle yazdım sorry 🥳
Biranın gücü işte okadar şişeleri devirirsin ama bir birada kral kesiliriz😅
Çok sarhoş olduğum zaman da oluyor, onu da bana yakın olan kişiler bilir 😂
😅😅 en sevdiğimmm
😂😂 akıyoruz dimi yavrum
😅 kusamadan olur mu bu geceyi
kutlamadan mı diyecektin bebeim ahah
Normalde alkolle pek aram yoktur, dolayısıyla da sarhoş olmam ama Tayland'da geçirdiğim 12 sarhoş günde en büyük saçmalamamız yolda bir bara erik dalı çaldırıp yağmur altında erik dalı oynamak oldu 😂
Sarhoş olmaktan nefret ederim ve asla aşırıya kaçmam. Şişeyi gütüne sokarak içenlerden değilim. Keyif için içerim, sarhoş olmak için değil.
çok sarhoş olsaydım..
sanırım oturup uyuyana kadar gelene gidene söverdim
Sızıp uyumak 🤣
O kadar içmişim tadını çıkarmadan uyumak en saçma şey olur
Kendimden geçerek dans edip şarkı söylemek olurdu.
Arabayi dursurup adamin üstüne oturmak ahhhh ohhh
Bilmem şu ana kadar hiç alkol tüketmedim onun için bilemiyorum 🤭
Sevgilimin evine gitmek olurdu evde kocan var mı diye sormadan düşünmeden heralde
alkollüyken yapılanlar düşünülen ve bilinç altında saklanan şeylerdir yani alkolü bahane etmeyelim ayık kafayla yapalım yapacaklarımızı :D
Ben zaten doğuştan sarhosum
sevmediğim insanlara saldırırdım. polislik olursam bi gerekçem olurdu.
seninle deneyebilirdik belki...
İçin ce akıllanıyorum ben
Sokağın ortasında işemek (yapıldı)
Saçmalamam ya neşelenirim en fazla
Olmuyorum oto kontrolu birakamiyorum
Birisini peşimden sürüklemek olurdu
Buraya gelip arkadaşlarıma salça olurdum 😀
Pavyon 😄😄
Garson masayı donat 🤣🤣🤣
Arkadaş ortamı ile olunca biri ortaya bı pavyon fikri atıyorsa yandın 😅😅
🤣ben masumum onlar zorla götürdü garsonda yanlış anlayıp masayı kızlarla donattı mı bu iş tamam
Oha tam da böyle 😁
🤣🤣🤣 en mantıklısı bu
☺️😅
48 saat uyumak ve bunu yapmışım ben
İçki içmiyorum onyğzdwn sarhoş olmam
Eski sevgiliyi aramak
Sarhoş olmam
Aglamak
Muhtemelen çırılçıplak dolaşmak
İçmiyorum.
Onun evine giderdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?