AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Odama alkolun etkısıyle çıplak gelen bebek gıbı hayatta ulaşamayacagım tıpte ve fızıkte bır kızı ben başkasına aşıgım dıyr reddetmektı😑 hayatımın en büyük pişmanlıpı
Arabamı park ettiğim yeri unuttum 1-2 saat araba aradım yollarda çok sinir olmuştum kendime. Bir keresinde de yatağa yatmıştım dönmeye başlayınca fırladım balkondan aşağı kusmuştum 6. kattan 😂
Su an yolda yürüyen insana üzüldüm 😂
ya kimse alkol almıyor ya da herkes bünyesini kuvvetli sanıyor :) Sigarayı tersten yakıp açılmamış içkiyi içiyor sanmam çok saçma şeylerdi
Hahahaha çok sarhoşmuşsun herallde 😂
Yaparım öyle keyifler bazen kendime :D
İyiymiş
Ya senin nedir ?
Erkek arkadaşımı kolunu tokatladim sonra dudağımı öpüştüm sabah uyandığımda sorun yok dedi ve neyden bahsettini zaten anlamadım sonra gece klubündeki diğer arkadaşım dün gece çok sarhoştun birşey yapmadin demi falan dedi yok dedin sonra onu öptüğümü hatırladım sorun yok dediğinde şimdi anlamıştım ne demek istediğini çok utanmıştım ya😂
Ahahahaha Bu tarz davranışların sence bilinçaltında yatan isteklerle alakası var mıı :D
Bilmem ama erkek arkadaşimda yakışıklıydı o an kendimi tutamadım😂
Hayat kısa, oyna, devaam:) Alkole, sevişmeye devam öpmeyle kalma :D
Hahahhahahah 😂
Onu al yeni gönder prrrrr kardeşim helikopter pat pat yat yere dedi amca mekanda kişi başı 4 karı anca rüyanda sjvsjsgsjgsjshsbs😂
Kendine iyi dilekte mi bulunduun ne yaptın anlamış değiliiim :D
Yaptık birşeyler güzel mi 😂
Hayat kısa kuşlar uçuyo tut bi tane de sen yakala :)
Çıkarıp işeyememiştim kız yaptırmıştı değişik bir anı benim için o yüzden gizliyorum :D
Nee snvsjabajsbjsbsvshs 😂
ama çok gençdim :D 16 yaşında falandım şimdi 19 um o kadar kaybetmiyorum bünye iyileşti :D
Yani bir zahmet 😂
Ayrıldığım erkek arkadaşımı arayıp onu özlediğimi ve çok sevdiğimi söylemem
Peki gercekten unutamadın mı
Yıllar geçmesine rağmen unutamadım
Ağa be boşver kanka
Boşver demekle olmuyor biliyor musun? İnsanın yaşadıkları ve yaşayamadıkları aklına geliyor. En üzücü tarafı da sevgimi hak etmiyor olması. Buna üzülüyorum ışte kimse benim onu sevdiğim kadar güzel sevemeyecek.
Yani zaten sevgi hep icinde kalır onu hatırlarsın aklına gelir ama onu hatırlayarak ya da ağlayarak bir yere varamazsın önemli olan bir şeyler yaşayıp üzülmek değil birşeyler yaşayıp üstünden kalkmaktır yani ben hep derim sen yeter ki iste yapamayacağın hiç birşey yok ama iste kanka
İlk başlarda çok ağladım tabi hatta antideprasanlar falan derken şu geleceğim için çabalıyorum. Yine aklımda ama eskisi kadar üzülmüyorum kendimi parçalayarak ağlamıyorum. Önümde üniversite sınavı var ona hazırlanmakla meşgulüm ve o kadar yoğun çalışınca aklıma gelmiyor
Şöyle söyliyeyim yani insanlar değişiyor uyandığında bile hücreler yenilenmiş olarak uyanıyorsun yani her bir gün unutursun başka bir insan olursun belki
Kim bilir belki de dediğin gibi olurum
Eniştemi Çok fena Dövmüşüm... Adamı Görünce Halen daha Yüzüm Kızarır O gün bugündür Alkol içmiyorum 😬😬
Haksbsjsvjsvajva olum ölücem şimdi gülmekten 😂
Ben sarhoş olmam, tüm saçmalıklarımı ayık kafayla yapıyorum.
Yol kenarında park yasaktır olan yüksek tabelaya tekme atmayı denemek ve başaramamak 🤣
Olum ne garip bir milletiz ya 😂
Evet benden kısa arkadaşım vurdu mapıyım altta kalamazdım denedim ama olmadı 🤣
Birde iki arkadaş motora ters oturup sürmeye çalışmıştık o komediydi anılarımı canlandırdın 🤣 ne arkadaşlarım vardı bi zamanlar
Hiç sarhoş olmadım olursam neler yaparım hiçbir fikrim yok
Gece yarısı sahil de alay çekmek 😀
Alay?
Halay 😀😀😀trakyaliyiz idâre et
Hshsjsgahsvh ha tamam 😂
🤣🤣
.
Nokta ne oluyor
Bilmem😏
Güzelmiş oda
:
:::)))
Onu al yeni gönder prrrr kardeşim helikopter pat pat yat yere dedi amca mekanda kişi başı 4 karı anca rüyanda 😂😂
Lise diplomami kaybetmistim
Aga beeee🚬
Cok da onemli degil yenisi cikiyor zaten kolayca
Hiç sarhoş olmadım
Tamam
Ne tamam kullanmiyorum iste
Hiç sarhoş olmadım
Sacma bisey yapmadim
Sarhoş olmadım
Hiç sarhoş olmadım
geğirmeye çalışmak. zorla
olmadım ki xksjckajdj