Yeme & İçme Konteynerde kalıyorum fırın yok malumunuz bende evden uzaktafırına gonderebilecegim tatlı yapmak istiyorum. Yardımcı olur musunuz? StalkseverizXD Takip Et Xper 1 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Tatlı onerin Konteynerde kalıyorum fırın yok malumunuz bende evden uzaktafırına gonderebilecegim tatlı yapmak istiyorum. Yardımcı olur musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evde kazanda yapilabicek magnolya, parfe, kaselerde kek tarzı şeyler yapabilirsin 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Çok da önemli değil tatlı durumun kötü tatlı mı dert oldu trol kardeş 0 12 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lan para istiyon sandım hakkını helal et Yorumla StalkseverizXD +1 yıl Ne trolu be evimde fırın yok o yüzden tatlı önerisi verin yapacagim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özür dilerim ıslak kek olur mu Yorumla StalkseverizXD +1 yıl Ciddi olamazsın 😒 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kedi dili yap o zaman Yorumla StalkseverizXD +1 yıl Firina göndermek için mi Yorumla StalkseverizXD +1 yıl Olmaz o daha önce yaptm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lan zaten durumum yok diyorsun birde tatlı seçiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hey allahım Yorumla StalkseverizXD +1 yıl Fırına gonderebilecegim bişey önerin demistm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lezzet tarifleri olması gerekiyor. Youtubeda öyle kanal var. Kadın güzel yemek tarifleri veriyor tatlı vs. Bende arada izlerim. Ordan bqk Yorumla
Düşünürbiribilir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kalburabastı, şekerpare.. 1 0 Yorumla
GlahBah Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Valilige git en yakin 0 1 Yorumla StalkseverizXD +1 yıl burada iki bin tane konteyner kent var fırın mi dagitsinlar Yorumla
YataktakiHayvan Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Nasıl bir yardım? 0 3 Yorumla StalkseverizXD +1 yıl Tatlı önerisi verebilirsin Yorumla YataktakiHayvan +1 yıl Şekerpare. Yorumla StalkseverizXD +1 yıl Tamamdır saol Yorumla
gökmen88 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl olur 0 3 Yorumla StalkseverizXD +1 yıl Ne olur tatlı ismi öner işte Yorumla gökmen88 +1 yıl fırına gisecekae şam tatlı olur😉 Yorumla StalkseverizXD +1 yıl Tamamdır saol Yorumla
alevalevyann Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Tabiki 0 1 Yorumla StalkseverizXD +1 yıl Onerini bekliyorum o zmn Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evde kazanda yapilabicek magnolya, parfe, kaselerde kek tarzı şeyler yapabilirsin
Çok da önemli değil tatlı durumun kötü tatlı mı dert oldu trol kardeş
Lan para istiyon sandım hakkını helal et
Ne trolu be evimde fırın yok o yüzden tatlı önerisi verin yapacagim
Özür dilerim ıslak kek olur mu
Ciddi olamazsın 😒
Ne ya
Kedi dili yap o zaman
Firina göndermek için mi
Olmaz o daha önce yaptm
Lan zaten durumum yok diyorsun birde tatlı seçiyor
Hey allahım
Fırına gonderebilecegim bişey önerin demistm
Lezzet tarifleri olması gerekiyor. Youtubeda öyle kanal var. Kadın güzel yemek tarifleri veriyor tatlı vs. Bende arada izlerim. Ordan bqk
Kalburabastı, şekerpare..
Valilige git en yakin
burada iki bin tane konteyner kent var fırın mi dagitsinlar
Kurabiye olur
Nasıl bir yardım?
Tatlı önerisi verebilirsin
Şekerpare.
Tamamdır saol
olur
Ne olur tatlı ismi öner işte
fırına gisecekae şam tatlı olur😉
Tamamdır saol